Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü, 5 yaralı

/ Kaynak: İHA
Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü, 5 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmit-Kandıra yolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit-Kandıra yolu Çubuklu mevkisinde, Kandıra istikametine giden Cemil Akpınar idaresindeki 34 HNG 90 plakalı otomobil, iddiaya göre önündeki aracı sollamak istediği sırada, İzmit istikametine giden Mahmut Özer idaresindeki 34 GF 8465 plakalı hırdavat yüklü minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarına savrulurken, olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarında refüje çarparak durabilen otomobildeki sürücü Cemil Akpınar ve ön koltukta oturan Nermin Akpınar olay yerinde hayatını kaybederken, arka koltukta bulunan K. Akpınar, Semanur U. ve Döndü Ö. ise yaralı olarak kurtuldu. Yolun diğer tarafındaki su kanalına devrilen minibüste ise sürücü Mahmut Özer hayatını kaybederken, Emin S. ve İbrahim Büyükboz ise yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.

Minibüste olayı birebir yaşayan ve hafif yaralı şekilde kurtulan İbrahim Büyükboz, "Biz kendi şeridimizde giderken, karşıdan gelen araç bir anda önündekini sollamaya çalışınca kafa kafaya çarpıştık. Ben Karamürsel'de hırdavat işi yapıyorum. Araçta biz 3 kişiydik. Arabayı kullanan hayatını kaybetti, diğeri ise hastaneye kaldırıldı" dedi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...