Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli'de PKK'lılarla çatışma yaşandı

/ Kaynak: DHA
Tunceli'de PKK'lılarla çatışma yaşandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Yol kesen PKK'lılara ve TİKKO'lulara yönelik düzenlenen operasyona katılan askeri birliklere PKK'lılar tarafından ateş açıldı.

Tunceli'nin Ovacık ile Hozat ilçeleri arasında yol kesen PKK'lılara ve TİKKO'lulara yönelik düzenlenen operasyona katılan askeri birliklere PKK'lılar tarafından ateş açıldı. Askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Tunceli'nin Ovacık ile Hozat ilçeleri arasında yol kesip araçları yakan PKK ve TİKKO'lulara yönelik dün akşam saatlerinde güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında karayolunun Kuşluca Köyü yakınlarında konuşlanan askeri birliğe sızmaya çalışan bir grup PKK'lı termal kamerayla tespit edildi. Fark edilen PKK'lılara daha sonra askerlere ateş etti. Askerlerin de anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Çatışma sırasında PKK'lılar ormanlık alana kaçtı. Aynı bölge yakınlarında konuşlanan başka bir askeri birliklere de ateş açılması üzerinde burada da kısa süreli çatışma yaşandı. Ölen ya da yaralananın olmadığı çatışmada PKK'lıları kaçtı.

Çatışma bilgisinin verilmesi üzerine Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan kalkan Kobra tipi helikopterler PKK'lıların kaçtığı alanları bombaladı. Bölgeye de çok sayıda Jandarma Özel Harekat timi sevk edilerek operasyon başlatıldı. Ovacık -Hozat karayolunun bir çok noktasına güvenliğin sağlanması için zırhlı araçlarla askerler konuşlandırıldı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...