Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, o bakanla yüz yüze görüştü

Erdoğan, o bakanla yüz yüze görüştü

GÜNDEM Haberleri

Başbakan, kendisi için "Erdoğan'ı açıkça uyarıyorum" diyen 28'lik Dışişleri Bakanı ile görüştü. Kurz, verdiği mesajlar için Başbakan'ateşekkür etti.

Başbakan Erdoğan, Almanya'da düzenlenen mitingi sonrası kendisini eleştiren Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz'la yaklaşık bir saat görüştü. Bakan Kurz, görüşmeden sonra açıklama yapmadan otelden ayrıldı. Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, görüşmenin çok olumlu geçtiğini söyledi. Bir soru üzerine Kurz'un, Başbakan Erdoğan'ın önceki günkü konuşmasında verdiği olumlu mesajlar için teşekkür ettiğini belirten Çavuşoğlu, "Kendisi sayın başbakanımızın verdiği mesajların çok önemli olduğunu söyledi. Ve bundan da mutluluk duyduğunu ifade edince ondan sonra başka bir şey sormaya gerek yok sanırım" diye konuştu. nbsp; nbsp;
TEPKİ ALINCA YUMUŞAMIŞTI
Sebastian Kurz, Viyana'da Türklere hitabından önce Erdoğan'a "Açıkça uyarıyorum: Avusturya toplumunu bölemez. Yanlış bir konuşma bizi geriye götürür. Almanya'daki gibi bir konuşma olursa bu, buradaki Türklerin zararına olur" demişti. Kurz, Türklerin tepkisi üzerine daha sonra sözlerini yumuşatmıştı.
FRANSA İLE TİCARET ARTACAK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile görüşmesinde ise Türkiye-Fransa arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra uluslararası meseleler ele alındı. İki lider, ticaret hacminin daha da artırılması konusunda mutabık kalırken, Irak, Suriye ve Kırım'daki son gelişmeleri de değerlendirdi.

nbsp;Erdoğan, o bakanla yüz yüze görüştü
GURBETÇİYİ KIRMADI, YÜZÜKLERİ TAKTI
Avusturya ziyareti sonrası Fransa'ya geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te konaklayacağı otelde Türk vatandaşlarınca karşılandı. Erdoğan, otel girişinde eşi Emine Erdoğan'la birlikte Fransa'da yaşayan Hasan Deniz ve Şiringül Arslan çiftinin nikah yüzüklerini taktı. Deniz, "Başbakanımız sağolsun bizi kırmadı. Çok onurlu bir şey. Gerçekten çok duygulandım" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...