Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuchel tamam sıra Mainz'da

Tuchel tamam sıra Mainz'da

SPOR Haberleri

Galatasaray, genç teknik adamla el sıkıştı ancak Alman kulüp 5 milyon avro fesih bedeli istiyor

Roberto Mancini ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarını hızlandıran Galatasaray, Mainz'ın çalıştırıcısı Thomas Tuchel'de ısrarcı. Sarı-kırmızılıların teklifini kabul eden genç teknik adamın 2015'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Kulübünden daha önce de ayrılmak isteyen Tuchel, geçtiğimiz aylarda yöneticilerle yaptığı toplantı sonrasında olumsuz yanıt almıştı. Mainz cephesi ise Tuchel'in sözleşmesini feshetmek için 5 milyon avro gibi bir rakam istiyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, Almanların kapısını çalarak bu rakamı indirmek için pazarlıklara başlaması bekleniyor. Genç teknik adamla Galatasaray'ın yanı sıra Schalke nbsp;04 ve Hamburg da yakından ilgileniyor. Ancak Thomas Tuchel'in sarı-kırmızılı kulübe daha sıcak baktığı belirtiliyor. Yapılan pazarlıklar sonrasında eğer fesih bedelinde indirim gerçekleşirse genç teknik adam yeni sezonda Galatasaray'ın başında olabilecek. nbsp;

Amrabat dönüyor
Geçtiğimiz sezonu Malaga'da kiralık olarak geçiren Nordin Amrabat'ın durumu netleşiyor. İspanyol kulübün CEO'su Anass Ouzifi, Faslı oyuncunun Galatasaray'da devam edeceğini belirterek, "Amrabat, İstanbul'a dönmek istedi ve planları arasında Galatasaray'ın olduğunu ifade etti. Şayet oradan ayrılırsa ilk tercihi Malaga olacak" şeklinde konuştu.

Avusturya'da 4 maç
Galatasaray, 2014-15 sezonu hazırlıkları kapsamında 11-24 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da hazırlık kampı gerçekleştirecek. Burada toplam dört maça çıkacak olan Galatasaray, Lask Linz (Avusturya), Bayer 04 Leverkusen (Almanya), Vorwarts Steyr nbsp;(Avusturya) ve Rapid Wien (Avusturya) ile karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...