Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olcan Adın gidiyor! Yerine o yıldız geliyor

Olcan Adın gidiyor! Yerine o yıldız geliyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor Olcan Adın'ın gitmesi halinde Fiorentina'nın yıldızı Juan Vargas ile görüştüğü öğrenildi.

Olcan Adın'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakan Trabzonspor yönetimi, yerini dolduracak transfer girişimlerine zaman kaybetmeden başladı ve aradığı kanatı İtalya'da buldu.

HACIOSMANOĞLU İKNA ETTİ
Fiorentina'nın başarılı sol kanat oyuncusu Juan Vargas'ı kadrosuna katmak için harekete geçen İbrahim Hacıosmanoğlu, takımıyla sözleşmesi sona eren Perulu yıldızı ikna etti.


HALİLHODZİC DE ONAY VERDİ
Olcan'dan sonra o boşluğu tecrübeli bir isimle doldurmak isteyen Hacıosmanoğlu, Cezayir milli takımı ile Dünya Kupası'nda bulunan Vahid Halilhodzic'ten de onay aldı ve Vargas ile masaya oturdu.


TRABZONSPOR'DAN 2 YILLIK SÖZLEŞME
10 gün sonra Fiorentina ile bağları resmen sona erecek olan Juan Vargas'ın, Trabzonspor'un 2 yıl için sunduğu 2.6 milyon euroluk teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Yıldız futbolcuyla prensipte anlaşan Trabzonspor, resmi imzalar için 1 Temmuz'u bekliyor. haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...