Facebook, Snapchat'e 'sapan'la cevap verdi

Facebook, Snapchat'e 'sapan'la cevap verdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Kendini imha eden foto-mesaj uygulaması Snapchat'i satın alamayan Facebook, Slingshot isimli uygulama ile bu alanda varlık gösterecek.

Türkçesi 'sapan' anlamına gelen Slingshot, kendini imha eden mesajlar göndermenin dışında bu mesajların hiçbir şekilde kaydedilmemesini de sağlayacak. Facebook'un yeni uygulamasının Snapchat'ten en önemli farkı; size gönderilen Sling'lere (mesajlara) cevap vermeden, gelen Sling'i göremiyor olmanız. Guardian'ın haberine göre; Facebook ekibi yeniliklerle ilgili, hiçkimsenin seyirci kalmadığı herkesin içerik ürettiği bir uygulama oluşturmaya çalıştıklarını açıkladı. Facebook'un uygulamalarını geliştiren bu ekibe göre, herkesin üretim sürecine katıldığı bir sosyal ortamda elde edilen kullanıcı deneyiminin ve paylaşımların çok daha kaliteli olmasından yola çıkmak Slingshot'ın var olmasını sağladı. Şimdilik sadece ABD'de kullanıma sunulan Slingshot'ın dünya çapında ne zaman kullanıma açılacağı henüz netleşmedi.

NASIL KULLANILIR?
Slingshot'u kullanmak için telefon numaranız ile kaydolup, arkadaş listenizdekileri ekleyip, çok kısa bir sürede onlarla Sling'leşmeye başlayabilirsiniz.

Kadir Sönmez / TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...