- "İstanbul yeni dönem için gün sayıyor"
3 dakika önce

İBB adayı Murat Kurum, 6 aylık ve 1 yıllık eylem planını açıkladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, "İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Lansmanı"nda konuşuyor. "İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik" diyen Kurum, trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirtti.
 - Irak uyruklu DEAŞ üyelerine BOZDOĞAN operasyonu
21 dakika önce

Irak uyruklu DEAŞ üyelerine BOZDOĞAN operasyonu: 15 kişi yakayı ele verdi

Bolu merkezli DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'BOZDOĞAN-17' operasyonunda Irak uyruklu 15 terörist yakalandı. Operasyon örgütün eylem ve deşifresine yönelik yapılırken şüpheliler suç unsurları ile yakalandı. 
 - Cumhurbaşkanlığı'ndan net açıklama geldi!
22 dakika önce

'Hükümet IMF ile görüştü, seçimden sonra ortaya çıkacak' iddiası... Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

İletişim Başkanlığı, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun "Hükümet IMF ile görüştü, seçimden sonra ortaya çıkacak" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada iddialar yalanlanırken, "Türkiye’nin Uluslararası Para Fonu (IMF) ile herhangi bir kredi anlaşması yapması söz konusu değildir. " denildi.
 - İlk kez bu kadar net görüntülendi!
1 saat 15 dakika önce

Samanyolu'nun merkezinde! Kara delik ilk kez bu kadar net

Samanyolu Galaksisi'ndeki süper kütleli kara deliğin net fotoğrafları yayınlandı. Görsel sayesinde kara deliğin etrafındaki manyetik alanlar da gözlemlenebiliyor. Güneş'ten 6,5 milyar kat daha ağır olan kara delik, Samanyolu Galaksisi'ne 54,8 milyon ışık yılı uzaktaki M87 Galaksisi'nde bulunuyor.
 - İBB'ye sert sözler: 5 yılda 1 bina dönüştürüldü
1 saat 54 dakika önce

AK Partili Hakan Bahadır'dan İBB'ye sert sözler: 5 yılda sadece 1 bina dönüştürdü

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, İstanbul'da 100 dönüşüm sözü verip yapmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilçelerinde sadece bir binayı dönüştürdüğünü belirterek "Onu da reklam için E-5 kenarında yaptı" dedi.
 - Elektrik direği köylüye dert oldu
1 saat 54 dakika önce

Elektrik direği köylüye dert oldu: Başında nöbet tutuyorlar

Rize'nin Gürgen köyünde, elektrik direği yıkılınca hatlar ağaca bağlandı. Tellerin bir çocuğun erişebildiği noktaya koyulması üzerine isyan eden köy sakinleri defalarca kez şikayet ettiklerini söyleyip "Bize elektrik direğinin başında nöbet tutturuyorlar" dedi. 
Gündem - Gündem
1 saat 56 dakika önce

İHA'nın eski Artvin muhabiri trafik kazasında hayatını kaybetti

Artvin’de gazetecileri taşıyan otomobilin kontrolden çıkarak kayalara çarpması sonucu meydana gelen kazada eski İHA Artvin muhabiri Tolga Gül hayatını kaybetti, 1 gazeteci de yaralandı.
 - Yargıtay Başkanlığı seçiminde 10. turda da sonuç çıkmadı
2 saat 19 dakika önce

10. seçimde de sonuç yok! Yargıtay Başkanlığı seçiminde son durum

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 10. turunda da iki aday salt çoğunluğu sağlayamadı.
 - Esenyurt'ta korkutan yangın!
2 saat 38 dakika önce

Esenyurt'ta korkutan yangın! Çatı kenarında bekleyerek kurtuldu

Esenyurt'ta, engelli bir çocuğun çakmakla oynaması sonrası 5 katlı bir apartmanın bodrum katında yangın çıktı. Binada 4 kişi mahsur kaldı. Apartmanın en üst katında oturan bir vatandaş çatı kenarında saatlerce kurtarılmayı bekledi. Yangın söndürülürken olayla ilgili komşular 3 ay öncede benzer bir yangının çıktığını söyledi.
 - CHP'de para sayma krizinde Muammer Keskin ifade verdi
3 saat 26 dakika önce

CHP'de para sayma skandalında Şişli Belediye Başkanı ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla savcılığa ifade vermeye gitti. Keskin'in ardından CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan da ‘şüpheli’ sıfatıyla savcılığa ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
 - Çocukluğunu bile yaşayamadı!
3 saat 31 dakika önce

Gazze'de son durum... İsrail vahşeti! 4 yaşındaki çocuğu hastanede de rahat bırakmadılar

İsrail ordusunun, halkı aç ve susuz bırakıp yardımların ulaşmasını engelleyerek insani felakete yol açtığı Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 32 bin 552’ye yükseldi. Gazze'den son dakika acı haberler gelmeye devam ederken acılar içinde hayat mücadelesi veren 4 yaşındaki kız çocuğu Seca Cuneyd'in son görüntüsü yürekleri sızlattı.
Gündem - Gündem
3 saat 47 dakika önce

Yazışmalarıyla gündem olmuştu... Seçil Erzan için BDDK devreye girdi

Kamuoyunda 'Fatih Terim Fonu' adıyla bilinen yüksek kar vaadiyle aralarında Arda Turan, Muslera gibi tanınmış isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasında BDDK, Erzan'ın suç tarihinde çalıştığı bankanın görevlileriyle iletişimine dair tüm dökümleri istedi. 
Gündem - Gündem
4 saat 34 dakika önce

12 ilde uyuşturucu operasyonu: Ele geçirilenler 1 tonu aştı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 41 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 12 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-9” operasyonlarında; 1 ton 43 kg uyuşturucu madde ve 387 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
 - Toz taşınımı bekleniyor, dikkatli olun
4 saat 53 dakika önce

Meteoroloji'den son tahminler ve uyarılar: Toz taşınımı bekleniyor, dikkatli olun

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, ülke genelinde bulutlu hava hakim olacak. Toz taşınımı beklendiğini belirten Meteoroloji, dikkatli olunmasına dair uyarıda bulundu.
 - YSK'da bütün hazırlıklar tamam
6 saat önce

YSK'da bütün hazırlıklar tamam, sanal seçim provası yapıldı

Yüksek Seçim Kurulu sisteminin güvenlik duvarları güçlendirildi. Telefon, enerji ve internet hatları gözden geçirildi. AK Parti de kendi sistemini hazır hâle getirdi. AK Parti, iki saat içinde kesine yakın sonuç almayı umuyor.
 - Avrupa besliyor, hainler saldırıyor!
6 saat 22 dakika önce

Organize terör! Avrupa besliyor, hainler saldırıyor

Dağda gömülen şehirde biten PKK, bu sefer yurt dışındaki Türklere saldırıyor. Avrupa seyrediyor. Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü destekçilerinin eylemlerine izin verilmemesini ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini istedi. Olayları değerlendiren emekli Büyükelçi Uluç Özülker “Avrupalılar açık açık göstermeseler de PKK’ya yönelik destek vermekten geri durmuyorlar. Türkiye’nin ayağa kalkmasını istemiyorlar” dedi.
 - Adana'da korkutan deprem!
7 saat 6 dakika önce

Adana'da korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı

Son deprem haberi Adana'dan geldi. AFAD saat 06.01 sularında yaşanan ve merkez üssü Saimbeyli olan depreme ilişkin ilk verileri paylaştı...
 - Gebze’de bomba paniği! Patlama sesi ekipleri alarma geçirdi
10 saat 43 dakika önce

Gebze’de bomba paniği! Patlama sesi ekipleri alarma geçirdi

Kocaeli Gebze Tavşanlı Mahallesi’nde oturanlar patlama sesi duyunca bomba ihbarında bulundu. Olay yerine gönderilen ekiplerin incelemesi sonucu gerçek ortaya çıktı
 - YSK, seçim iptaline karşı yeni bir tarih belirledi
10 saat 56 dakika önce

İptal durumunda yenileme seçimlerinin tarihi belli oldu

Türkiye pazar günü sandık başına gidiyor. YSK, seçim iptaline karşı yeni bir tarih belirledi. Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda, o bölgelerde 2 Haziran Pazar günü yeniden oy verme işlemi gerçekleşecek.
Gündem - Gündem
12 saat 58 dakika önce

Gazetecilerin kullandığı araç kontrolden çıktı! Kazada 1 ölü 1 yaralı

Artvin'de gazetecilerin bulunduğu araç kontrolden çıkara kaza yaptı. Acı olay sonucu 1 gazeteci ölürken 1 kişi de yaralandı.
 - Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçiliğinden iftar programı
13 saat 18 dakika önce

Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçiliğinden başkentte iftar programı

Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçiliği tarafından ramazan ayı vesilesiyle, Ankara'da iftar programı düzenlendi.
Sona Git