İşte Fenerbahçe'nin kupayı alacağı tarih

/ Kaynak: AA
İşte Fenerbahçe'nin kupayı alacağı tarih

SPOR Haberleri  / AA

TBF, "Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluk kupası ve madalyaları, tercih üzerine sezon başında belirlenecek bir tarihte verilecektir" açıklamasını yaptı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Beko Basketbol nbsp;Ligi'nde 2013-2014 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Ülker'e, kupanın ve nbsp;madalyaların, sarı-lacivertli kulübün isteği üzerine 2014-2015 sezonunun başında nbsp;belirlenecek bir tarihte verileceğini bildirdi.
nbsp;
Federasyondan yapılan açıklamada, "TBF Yönetim Kurulu tarafından nbsp;2013-2014 sezonu Beko Basketbol Ligi şampiyonluğu tescil edilen Fenerbahçe Ülker nbsp;Basketbol Takımı'nın şampiyonluk kupası ve madalyaları, Fenerbahçe Spor nbsp;Kulübü'nün tercihi üzerine sezon başında belirlenecek bir tarihte verilecektir" nbsp;ifadesi kullanıldı.
nbsp;
Galatasaray Liv Hospital'ın play-off final serisinde 19 Haziran nbsp;Perşembe günü oynanması gereken 7. ve son maça çıkmaması nedeniyle Ülker Sports nbsp;Arena'da kupa töreni yapılamamış, TBF Yönetim Kurulu sarı-lacivertli takımın nbsp;2013-2014 sezonu şampiyonluğunu dün tescil etmişti. nbsp;
nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...