Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Semih Şentürk'e sürpriz teklif!

Semih Şentürk'e sürpriz teklif!

SPOR Haberleri

Mansimov ailesinin patronu olduğu Hazar Lankeran, yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurabilmek için transfer çalışmalarına başladı.

Azerbaycan Ligi takımlarından Hazar Lankeran, transfer rotasını Türkiye'ye kırdı. Mansimov ailesinin patronu olduğu Hazar Lankeran, yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurabilmek için transfer çalışmalarına başladı. Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Oğuz Çetin'i getiren Lankeran, Antalyaspor ile olan sözleşmesi sona eren Semih Şentürk'ü kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Antalyaspor ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Semih'i transfer etmek için yıllık 1.5 milyon avro bütçe belirleyen Lankeran, eski milli futbolcuyu da 1+1 yıllık sözleşme teklif edecek.


YENİDEN BULUŞABİLİRLER
Oğuz Çetin'in transfer edilmesini istediği Semih Şentürk'ün kariyerine Türkiye'de mi yoksa Azerbaycan'da mı devam edip etmeyeceği yönündeki kararı tatil dönüşünde vereceği bildirildi. Fenerbahçe'de de kısa bir dönem birlikte çalışan Semih Şentürk - Oğuz Çetin ikilisi Lankeran'da buluşması durumunda yıllar sonra yeniden bir araya gelecek.
Semih 2007-2008 sezonundaki "Gol Krallığı" başarısıyla, Aykut Kocaman'ın 1994-1995 sezonunda elde ettiği üçüncü gol krallığının ardından, sarı-lacivertli takımda krallık tacı takan son Türk futbolcu oldu. Semih Şentürk, Fenerbahçe kariyerinde 5 lig şampiyonluğu gördü. A takım formasını ilk kez giydiği 2000-2001 sezonunda ilk şampiyonluğun sevincini yaşayan tecrübeli futbolcu, daha sonra 2003-2004, 2004-2005, 2006-2007 ve 2010-2011 sezonlarındaki şampiyonluklara tanıklık etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...