Her şey bu kapı yüzünden oldu

/ Kaynak: AA
Her şey bu kapı yüzünden oldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'da 'daire' tartışması kurtarma operasyonuna dönüştü.

Apartman zeminindeki boş alanın daireye dönüştürülmesine engel olmak isteyen müteahhidin, otomobiliyle çarptığı iddia edilen kişi, otomobilin daire girişine park edilmesi nedeniyle yaklaşık 45 dakika sonra hastaneye götürebildi.

Merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde bir sitenin kadın yöneticisi F.Y, giderleri karşılamak için binalardan birinin zemin katındaki boş alanı daireye dönüştürerek kiraya vermek için inşaat başlattı. Binanın müteahhidi K.Ö, projeye aykırı olduğu gerekçesiyle boş alanın daireye dönüştürülemeyeceğini söyledi. Tartışmalar devam ederken boş alanın etrafı duvarla örülerek daire tamamlandı. nbsp; nbsp;

Daireye çelik kapı taktırılacağı sırada tekrar yöneticiyle tartışan K.Ö'nün, kapının takılmasına engel olmak için otomobilini daire girişine çektiği sırada yöneticinin yakını olan O.U'ya çarparak yaralanmasına neden olduğu iddia edildi. Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, bina girişine park edilen otomobil nedeniyle yaralıyı bulunduğu yerden çıkartamadı. İfade vermek için polis merkezine gittiği belirtilen K.Ö'nün yaklaşık 45 dakika sonra aracını bulunduğu yerden kaldırmasıyla yaralı, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle çıkartıldı. Yaralı O.U'nun, K.Ö'nün kendisine bilerek çarptığını iddia etmesi üzerine taraflar yeniden tartıştı. Site yöneticisi F.Y. ile müteahhit K.Ö, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...