Van Gölü canavarı jet ski yaptı

/ Kaynak: İHA
Van Gölü canavarı jet ski yaptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

5. Van Denizi Su Sporları Şenliklerinde milli atlet Ali Komşusu'nun Van Gölü canavarı kostümü ile yaptığı gösteri büyük ilgi gördü.

Van Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5. Van Denizi Su Sporları Festivali renkli görüntülere sahne oluyor Edremit- Gebze Su Sporları Merkezi'nde düzenlenen festival, gün boyu yapılan yarışmalarla devam etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün daveti üzerine festivale katılan milli atlet Ali Komşusu izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Van Gölü canavarı kostümü ile yaptığı birbirinden jet ski gösterisi vatandaşlardan büyük beğeni aldı. Gösteri sonrasında bir açıklamada bulunan milli atlet Ali Komşusu, Van'da böyle bir etkinliğe önderlik yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Şenliklerde daha önce Süperman kostümü ile gösteri yapmayı düşündüğünü ifade eden Komşusu, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz bize Van Canavarı ile Van Kedisi'nin Van'ın simgeleri haline geldiğini demesi üzerine bizde bu teklifi seve seve kabul ettik ve Van canavarı ile Van Kedisi karakterleriyle bunu sergiledik. Çok ta güzel oldu" dedi.

"SU OLDUKÇA YAĞLI"

Doğu'ya yapılan su sporları yatırımlarının gelecek vaat ettiğini ifade eden Komşusu, "Burada en azından bütün gençler su sporları ile tanışıyor. Sörf olsun, yelken olsun buradaki insanlar bu imkanları bulmuş. Bu, çok güzel bir durumdur" ifadelerini kullandı.

Van Gölü suyunun kendileri için bir dezavantaj sağladığını ifade eden Komşusu, "Van Gölü suyu oldukça yağlı. Bu nedenle makineler tamamen performans kaybediyor. Bu da gösterimi istediğim gibi yapmama engel oluyor" şeklinde konuştu.

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...