İşte Erdoğan'ın Çankaya stratejisi

İşte Erdoğan'ın Çankaya stratejisi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan'ın seçime kadar sert bir üslup kullanmayacağı, "sakin, polemiksiz, gerilimsiz" bir strateji izleyeceği belirtiliyor.

AK Parti yönetimi, cumhurbaşkanlığı adaylığına kesin gözüyle bakılan Başbakan Erdoğan için seçim kampanyasına ilişkin stratejiyi de belirlemeye başladı. Erdoğan, adaylığı açıklandığı andan itibaren 'sert üslup' kullanmayı bir kenara bırakacağı, "sakin, polemiksiz, gerilimsiz" bir strateji izleyeceği belirtiliyor. Kampanyayı yürütecek olan AK Parti kurmayları, "Erdoğan'ın adaylığı açıklandığı anda siyasi iklim değişir. Erdoğan da değişir, yaklaşımları, havası da değişir" değerlendirmesini yaptı. Erdoğan'ın üslup değişikliğinin ilk işaretlerinin son 4-5 gündür ortaya çıktığını belirten AK Parti kurmayları, "Salı günü grup konuşmasında bunu hissettirdi. Seçim kampanyası süresince de bu devam edecek. Ramazan ayının da verdiği iklimle Sayın Başbakan'ın üslup değişikliği fark edilecek" değerlendirmesini yaptı. Erdoğan'ın kampanyasını yürütecek ekip nbsp;Erdoğan için 'Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi' hazırlıyor. AK Parti kurmayları, hazırlanacak nbsp;bildirgede yeni Türkiye-yeni Anayasa vurgusu yapılacağını dile getirdi. nbsp;
Yücel KAYAOĞLU / TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...