Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da bu ilçelere elektrik yok

İstanbul'da bu ilçelere elektrik yok

YAŞAM Haberleri

Anadolu yakasındaki 9 ilçede 24 Haziran'da elektrik kesintisi uygulanacak

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 24 Haziran Salı günü 09.00 ile 13.30 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler şöyle:


Ümraniye'de Baraj Yolu Özgüvenilir Konutları, TÜV Araç Muayene, Taşlar Kağıt, Deniz Feneri, Akpen Dekorasyon, Örnek Biradereler, ASM, Yeni Dünya Sitesi, SVS Telekomünikasyon Hizmetleri, Pırlanta Sokağı, Ersan Kalıp, Baraj Yolu Sarıkum Sokağı, Fetih Sokağı, Eski Kadıköy Yolu, Çetin Emeç Caddesi Akasya Evleri, Altınbaş,Yeliz, Şükran, Gülbettin, Leylek, Semir, Filika, Habeş, Kalem, Hayrat, Hızır sokaklar ve civarı, okul, 1. Esenşehir Atatürk Caddesi civarı, Cahit Zarifoğlu Caddesi Türkler, Altınbaş, Cami sokaklar, Sakarya Caddesi civarı, Kemer, Gülnar ve Songül sokaklar, Bostancı'ya doğru Cengiz Han Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Esenkent Evliya Çelebi Parkı civarı, Pınar Caddesi, Aksu, Sırtaş ve Yiğitalp sokaklar civarı, aynı gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında ise Ferah Mahallesi Taşlıbayır Sokak civarı.


Kadıköy'de Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi, Erenköy Cami ve Nihat Kızıltan sokaklar, Etem Efendi Caddesi, Yeşillik Sokak, Acıbadem, Sarayardı caddeleri, İsmail Hakkı Bey, Fatih, Ulusuluk, Yol, Moralı İbrahim Paşa, Ali Bey, Haydar Yücebaş sokaklar, Haydarpaşa İETT, Gaz Dolum Tesisleri, Bedrettin, Asaf Bey, Ömer Cemal Bey, Mustafa Bey sokaklar, Kurbağalı Dere Caddesi, Esin, Hamiyet, Mahmut Sadık, Hürriyet, İkbaliye sokaklar.


Pendik'te Güllü Bağlar Mahallesi, Hürriyet ve Sanayi caddeleri, Serhan, Sırataşlar, Tuncer, Akıncılar, Umut, İspir, Martı ve Narin sokaklar, Şallılar Kağıt Fabrikası, Hak Yapı, Daver Tekstil, Sebat Hidrolik, İmkom Tekstil, Star Yay Fabrikası, Kipsan Fabrikası, Has Alüminyum Fabrikası, Esenler Mahallesi Yıldız, Yosun, Yediverenler sokaklar, Sağlam Mobilya, Yenişehir Mahallesi, Petek Sokağı, Ekşioğlu Trillum Sitesi, Çok Programlı Teknik Lise, Reyhan Caddesi ve Spor Kompleksi.


Beykoz'da Öğümce Köyü'nün tamamı, Doğa Evleri, Öğümce Evleri, Öğümce Taşocakları mevkisi, aynı gün 12.00 ile 14.00 saatleri arasında Riva Köy merkezi, Jandarma, 2. Koy, 3. Koy, Milli Takımlar Kampı, Abbas Bey Çiftliği, Aras Kar Okulu.


Çekmeköy'de Reşadiye Caddesi, Zetaş, Eski Su Deposu, Adnan Kahveci Caddesi, Fatto Villaları ve Şehit Murat Caddesi.


Tuzla'da Aydınlı Mahallesi, Herçelik, Aydınlı TOKİ 3. Etap, Selvi Caddesi, Cermak, İdeal Seramik, İsfalt, Omsan, Karaçor Madencilik, Hurdacılar Sanayi Sitesi, Deren Ambalaj, Belediye Çöp Arıtma ve Patlayıcılar.


Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi ve civarı.


Kartal'da Karlıktepe Mahallesi, Ada Sokağı, Soğanlık Caddesi, Güneş Sokağı, Fahri Korutürk Caddesi, Metal ve Ayabakan sokaklar, Esentepe Soğanlık ve Toros caddeleri, Buluk Sokağı, Milangaz Caddesi ve civarı.


Sancaktepe'de 12.00 ile 14.00 saatleri arasında Yunus Emre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nin bir kısmı, Kıdem Sokağı, Yamaçoğlu ve Bağdat caddeleri, Eyyübi Sokağın bir kısmı, 13.00 ile 16.00 saatleri arasında ise Fatih Mahallesi, Kerpiçli, Yılmazlar ve Özbekler sokaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...