Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da ön libero bolluğu

Bursaspor'da ön libero bolluğu

SPOR Haberleri

Bursaspor'un Malili futbolcu Bakaye Traore'yi transfer etmesinin ardından takımda ön libero bolluğu dikkat çekiyor.

Yeşil-beyazlılarda transfer çalışmaları dört koldan sürüyor. Fernando Belluschi'nin yanına oyuncu arayan ve o bölgeye Traore'nin transfer edilmesinin ardından ön liberodaki futbolcuların sayısında artış göze çarpıyor. Şamil Cinaz, Yasin Pehlivan, Bekir Yılmaz ve Taşkın Çalış'ın yanına Traore`nin transfer edilmesiyle birlikte bu bölgedeki oyuncu sayısı 5'e yükseldi. Bu bölgedeki birkaç futbolcuyla yolların ayrılacağı öğrenilirken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in Kartepe kampı sonrası bu kararı vereceği öğrenildi.


TRAORE'NİN MALİYETİ BELLİ OLDU
Öte yandan yeşil-beyazlılarda Traore'nin yıllık alacağı miktar belli oldu. Bursaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Malili futbolcunun yıllık 1 milyon Euro'ya oynayacağı öğrenildi. Traore geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Kayseri Erciyesspor'da 650 bin Euro alıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...