Almanya, Gana'nın elinden güçlükle kurtuldu: 2-2

Almanya, Gana'nın elinden güçlükle kurtuldu: 2-2

SPOR Haberleri

FIFA 2014'e Portekiz zaferiyle sükseli başlayan Almanya, Gana'nın elinden güçlükle kurtuldu

FIFA 2014'e fiyakalı Portekiz zaferiyle (4-0) başlayan Almanya, karşısında ummadığı bir Gana buldu, beraberliğe sevindi. Gruba ABD mağlubiyetiyle giren Gana özellikle ikinci yarıda Almanya'ya kök söktürdü. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında Gana belirgin bir fizik üstünlüğü kurduğu Almanya önünde ama golü yiyen taraf olmaktan da kurtulamadı. İlk maçın kahramanı Müller'in ortasında Götze kafa-diz karışımı vuruşuyla Panzer'i öne taşıdı. Sonrasında Gana inanılmaz bir baskı kurdu rakibi karşısında. 3 dakika geçti geçmedi ki Afful'un ortasında Andre Ayew kafayla köşeyi gördü: 1-1. 63'teki Muntari patentli pasta ise Asamoah Gyan on sekiz içi ve sağından uzak köşeye mıhladı topu: 1-2. 71. dakikadaki kornerde Höwedes kafayla indirdi, kurt golcü Klose arka direkte dokundu, skoru ilan etti: 2-2.


ALMANYA GANA MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE

ALMANYA GANA MAÇI GOLLERİ İZLE

Klose tarihe geçti
36 yaşındaki Miroslav Klose dünkü golüyle birlikte 4 defa yer aldığı dünya kupalarında 15 gole ulaşarak, bütün zamanların bu turnuvada en çok gol atan futbolcusu unvanını Cristiano Ronaldo'yla paylaştı.

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ TIKLA İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI nbsp;İZLE

DÜNYA KUPASI PUAN DURUMU

DÜNYA KUPASI MAÇ FİKSTÜRÜ-PROGRAMI

DÜNYA KUPASI MAÇLARI CANLI İZLE

nbsp;Almanya, Gana'nın elinden güçlükle kurtuldu: 2-2


nbsp;Almanya, Gana'nın elinden güçlükle kurtuldu: 2-2

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...