Aysal şok bir çıkış daha yaptı! Futbolu da çekerim

Aysal şok bir çıkış daha yaptı! Futbolu da çekerim

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takımın 1 numarası tezgahların sürmesi durumunda futbol takımıyla diğer branşlarda da boykota gidebileceklerini açıkladı

Galatasaray'ın basketbolda Fenerbahçe ile oynayacağı final serisinin 7. ve son maçına çıkmamasının yankıları sürerken Başkan Ünal Aysal'dan bir şok çıkış daha geldi. Potadaki boykotun fikir temelini, "Sporu bu hale getirenlere, şiddeti, agresifliği ve tehdidi davranış şekli olarak benimseyenlere 'dur' demenin bir yolu, hatta başlangıcı. Ya Türkiye'de sağlıklı spor yapma şartlarını sağlayacaksınız, adaletli ve ahlaklı olacaksınız, ya da sadece siz oynayacaksınız. Bu açılımdan Futbol Federasyonu da üzerine düşeni almalıdır" sözleriyle Aziz Yıldırım'a göndermeler yaparak niteleyen Aysal sonrasında çok daha çarpıcı açıklamalar yaptı. Aysal, "Hayatta kaybetmeyi bilmezseniz, kazanamazsınız. Kaybetmeyi göze alacaksınız. Bütün kulüplerimizin duruşu dik olmalı. İnşallah verdiğimiz işaret hedefini bulmuştur ve diğer kulüplerimizden de bu desteği kısa zamanda alırız. Bu G.Saray'ın tek başına ayağa kaldıracağı bir problem değil. Aynı şeyi futbol takımımız için de hiç çekinmeden yaparım. Bu tezgahlar sürmeye devam ederse bütün branşlarda bunu yapabiliriz" diyerek fitili sönmeyecek şekilde ateşledi. "Türk sporunun haysiyetli yönetilmesi hedefimizdir" diyen Aysal transfer konusunda da, "Olcan'ı istiyoruz. Çok iyi bir oyuncu. Trabzonspor'un rızasıyla ancak böyle bir şey olabilir" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...