Ersun Yanal'dan Devler Ligi mesajı!

Ersun Yanal'dan Devler Ligi mesajı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal yeni sezon öncesinde önemli ve ilginç mesajlar verdi.

Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarmış gibi plan yaptığını ifade eden tecrübeli teknik adam, yeni sezonda çok daha yüksek enerjiyle futbol oynayan bir takım olacaklarının sinyalini verdi. nbsp;Yanal, şöyle konuştu: "Geçtğimiz sezon yapmak istediklerimin yüzde 50'sini gerçekleştirdim. Yeni sezonda daha güçlü bir takım oluşturmak için çalışmalar yapıyorum. Sadece yetenek değil ve karakter olarak da muhteşem oyunculara sahibim.


4. YILDIZI TAKAN İLK TAKIM OLMAK İSTİYORUZ
Bu kadronun çok fazla transfere ihtiyacı yok. Şu anda hedefim 20. şampiyonluğa ulaşarak 4. yıldızı takmak. Ama yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakmış gibi planlar yapıyoruz, bütün dosyalarımız ve planlarımız hazır. Fenerbahçe'yle büyük başarılara imza atağım. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılı bir takım oluşturmak istiyorum.


DÜNYA KUPASI'NI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
Brezilya'da Dünya Kupası'nda forma giyen Fenerbahçeli futbolcuları çok yakından takip ettiğinin de altını çizen Yanal, sözlerini şöyle tamamladı: "Hepsi kalitesini kanıtlamış çok değerli oyuncular. Öncelikle bir sakatlık yaşamadan takıma katılmalarını temenni ediyorum. Onlara çok ihtiyacımız var. Başarılı olurlarsa biz de gurur duyacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...