Galatasaray'ın yıldızı Arroyo: 'Hayal kırıklığına uğradım'

Galatasaray'ın yıldızı Arroyo: 'Hayal kırıklığına uğradım'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldızı Carlos Arroyo, sarı kırmızılı takımın şampiyonluk maçına çıkmamasını Porto Riko basınına değerlendirdi.

Galatasaray Liv Hospital'ın Porto Rikolu yıldızı Carlos Arroyo, sarı kırmızılı takımın şampiyonluk maçına çıkmamasını ülkesinin basınına değerlendirdi. Galatasaray yönetiminin güvenlik nedeniyle Ülker Arena'ya gitmeyip şampiyonluğu ezeli rakip Fenerbahçe'ye bırakmasının yankıları tüm dünyada devam ederken, Carlos Arroyo da Porto Riko basınına konuştu. Beşiktaş ve Galatasaray ile yaşadığı şampiyonluklara bir yenisini daha ekleyerek üç sezon üst üste şampiyonluğa çok yaklaşan tecrübeli yıldız maça çıkmama kararını kabul etmenin çok zor olduğunu belirtirken, "Dürüst olmak gerekirse bu kararı kabul etmek çok zordu. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum ama kulübün kararına saygı göstermek zorundayım. Son maçı oynasaydık neler olacağını kimse bilemezdi" ifadelerini kullandı. Sarı kırmızılı takımla sözleşmesi sona eren Arroyo Galatasaray'da kalıp kalmayacağıyla ilgili soruyaysa, "Geleceğimle ilgili kararı menajerimle görüştükten sonra vereceğim" yanıtını verdi. (Kaynak: Eurosport)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...