Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kenan Işık için Kur'an-ı Kerim

/ Kaynak: İHA
Kenan Işık için Kur'an-ı Kerim

MAGAZİN Haberleri  / İHA

'Kaçış' filmi ekibi, yoğun bakımda tedavi gören ünlü sanatçı Kenan Işık için Amerikan Hastanesi önünde şifa niyetine Kur'an-ı Kerim dağıttı.

Geçirdiği beyin kanaması sonrası yoğun bakıma alınan ünlü sanatçı Kenan Işık için meslektaşları Amerikan Hastanesi önünde şifa niyetine Kur'an-ı Kerim dağıttı. Henüz çekim aşamasında olan 'Kaçış' filmi ekibinden oluşan heyet, hazırladıkları torbaları yoldan geçen vatandaşlara ve esnafa dağıttı.


Kur'an-ı Kerim dağıtımını organize eden 'Kaçış' filminin yönetmeni Murat Uygur yaptığı basın açıklamasında sinemacılar olarak Kenan Işık'ı yalnız bırakmak istemediklerini belirtti.
Kenan Işık için Kur'an-ı Kerim

Uygur, "Hayranlarına, sevenlerine Kuran-ı Kerim vermek istedik. Belki bu mübarek günlerde dua edilir, kendisine gelir. Biz onu özledik. O ekranların kralıydı, en iyi sunucusuydu. Şimdi kendisi bizi duymuyor ama görüyordur buna inanıyorum. Biz sinemacılar olarak mesleğimizi icra ederken onun gibi değerli ağabeylere, üstatlara ihtiyacımız var" dedi.


Yönetmen Uygur ayrıca Kenan Işık için düzenlenen Kuran dağıtımı nedeniyle film çekimlerine ara verdiklerini de sözlerine ekledi.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...