Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Galatasaray ile Tuchel arasındaki sır görüşme

İşte Galatasaray ile Tuchel arasındaki sır görüşme

SPOR Haberleri

Galatasaray Yönetimi'nin Tuchel ile ilk görüşmeyi Mallorca'da yaptığı ortaya çıktı. Tuchel, Galatasaray ile görüşürken; Basel'in de teklifini değerlendirdi

Teknik direkör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Thomas Tuchel üzerine yoğunlaşmış durumda... Alman teknik adam ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetimin, ilk görüşmeyi Mallorca'da yaptığı ortaya çıktı. nbsp;6 Haziran'da Almanya'dan ayrılarak Mallorca'ya tatile giden Tuchel'in sarı-kırmızılı yöneticiler ile kısa bir süre önce Mallorca'da tatil yaptığı sırada görüşmelere başladığı ve bu görüşmelerin halen devam ettiği öğrenildi.
ALMANYA - İSVİÇRE - İSPANYA nbsp;
Galatasaray'ın yanı sıra Basel ile de bir görüşme gerçekleştiren Tuchel, 17 Haziran'da da ailesi ile birlikte İsviçre'ye giderek Basel yöneticileriyle masaya oturdu. İsviçre'de Basel ile yaptığı görüşmelerin ardından Mallorca'da tatiline devam eden Tuchel, 24 ya da 26 Haziran'da Almanya'ya dönecek ve 31 Haziran'da yeniden yurt dışına çıkacak. Tuchel ile ilk görüşmesini Mallorca'da gerçekleştiren Galatasaray, ikinci görüşmesini de bu kez Almanya'da yapacak ve genç teknik adamın Mainz ile olan sorunlarını çözmek için yönetici Christian Heidel ile yapacağı görüşmeden çıkan olan sonucu beklemeye başlayacak.
6.5 MİLYON AVROLUK TAZMİNAT NASIL ÇÖZÜLECEK? nbsp;
Sezonun bitimine 5 hafta kala, Mainz'daki görevinden istifa eden 40 yaşındaki futbol adamı Thomas Tuchel'in hayatında yeni bir dönem başlıyor. Mainz yetkilileri, Thomas Tuchel ile imzaladıkları kontratın bir gereği olarak 15 Haziran'a kadar başka bir işte çalışmasını engellediler. Bu tarihten 30 Haziran 2015'e kadar Tuchel bir yere gidecek olursa tazminat ödenmek zorunda. Mainz, Tuchel'in 'bonservisi' için 6.5 milyon avro talep ediyor.
TUCHEL İÇİN RED BULL PROJESİ nbsp;
Buna rağmen Tuchel ile ilgili söylentiler inanılmaz bir hızla artıyor. Sezon sonuna doğru Thomas Tuchel'in yakın arkadaşı Ralf Rangnick'in sportif direktörlüğünü yaptığı Red Bull Leipzig bir teklifte bulundu. Leipzig, Bundesliga II'de yer alıyor.
Henüz bu cuma Hamburg yerel basını, Tuchel'in Hamburg'un yeni teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakıyordu. Aynı cuma günü Köln yerel basını, Tuchel'in Löw'ün yerine geçecek isim olduğunu yazdı. Üstelik, iddialı biçimde bu haberini Almanya Futbol Federasyonu'na dayandırdığını yazdı. (Kaynak: Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...