Trabzonspor'da Gomis heyecanı!

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da Gomis heyecanı!

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor, Fransız forvet oyuncusu Betafimbi Gomis ile görüşmelere yeniden başladı.

Transfer çalışmalarını prensipte anlaştığı Boşnak çalıştırıcı Vahid Halilhodzic'in isteği doğrultusunda kampa kadar bitirmek isteyen Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanmaya başlandı.


YENİDEN GOMİS'E DÖNDÜLER
Fildişi Sahilli'nden savunma oyuncusu Kolo Toure ile her konuda anlaşıp kulübü Liverpool ile bonservisi konusunda görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, forvet mevkii için ise yüksek maliyeti nedeniyle geri adım attığı Betafimbi Gomis'e döndü. Bonservisi elinde olan Gomis'in istediği yüksek imza parasını taksitlerle ödemeyi planlayan bordo mavililer, 29 yaşındaki golcü oyuncuyla anlaşma yolu aradığı bildirildi. Bir dönem Fransa milli takımında da görev yapan Gomis, geçtiğimiz sezon Lyon forması altında Fransa'da oynadığı 49 resmi maçta 22 kez fileleri havalandırmayı başardı. nbsp;


EMANUELSON'DA SONA GELİNDİ
Trabzonspor'un görüşme halinde olduğu 28 yaşındaki Hollandalı sol kanat oyuncusu Urby Emanuelson'un transferinde de önemli aşama kaydedildi. Geçtiğimiz sezon oynadığı Milan'da sözleşmesi sona eren Emaneulson'un istediği imza parasında indirime gittiği ve yıllık istediği ücrette de talebinin makul bulunduğu belirtildi. Futbolcunun menajeriyle kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. nbsp;


POTAYA 5 TAKVİYE nbsp;
Trabzonspor, futboldan sonra basketbolda da atağa kalktı. Gelecek sezon Türkiye'yi EuroChallenge Cup da temsil edecek olan bordo mavililer, Aliağa Petkim'den Sean Marshall ile 1, Olympiacos forması giyen Cedric Simmons'la 1+2, Virtus Bologna'dan Dwight Hardy ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo mavililer, ayrıca geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor'da forma giyen Yunus Akçay ile Mersin Büyükşehir Belediyespor takımında görev yapan Nusret Yıldırım'ı da transfer etti. Trabzonspor Medical Park iç transferde de Tutku Açık, Önder Külçebaş ve Caner Şentürk ile yeniden anlaşma sağladı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...