Salih Uçan'a Roma'dan ilginç teklif!

Salih Uçan'a Roma'dan ilginç teklif!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan'ı renklerien bağlamak isteyen Roma, sarı-lacivertli takımın kapısını bu kez farklı bir teklifle çalacak.

İtalya Ligi takımlarından Roma, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan için teklifini değiştirdi. Fenerbahçe'nin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için sarı-lacivertli kulüple anlaşma noktası arayan Roma'nın Walter Sabatini'nin yeni haftada Türkiye'de olacağı belirtildi.
İtalyan basınında çıkan haberde, Roma'nın Fenerbahçe'ye bu kez Salih Uçan için 2 yıllık kiralama teklifi yapacağı öne sürüldü.
Başkent ekibinin 2 yıl için Fenerbahçe'ye 4 milyon euro önereceği ve ayrıca 11 milyon euroluk satın alma opsiyonuna sahip olmak isteyeceği vurgulandı. Öte yandan Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin Salih Uçan transferinde bu hafta içerisinde mutlak sonuç almak istediği ve genç oyunun kaderinin kısa bir süre içerisinde belli olacağı kaydedildi. sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...