Şile'de felaket! Denize giren 13 çocuktan 1 boğuldu 3'ü kayıp

/ Kaynak: DHA
Şile'de felaket! Denize giren 13 çocuktan 1 boğuldu 3'ü kayıp

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şile'de 13 genç, Köy plajının dışındaki bir koyda, kontrolsüz alanda denize girdi. Gençten 1'i dalgalara kapılarak boğuldu, 3'ü kayboldu.

Şile'de felaket! Denize giren 13 gençten 1'i dalgalara kapılarak boğuldu, 3'ü kayboldu. Şile'de son durum ne işte son gelişmeler...Ümraniye'den tuttukları minibüsle Alacalı köyü'ne gelen 13 genç, Köy plajının dışındaki bir koyda, kontrolsüz alanda denize girdi. Gençlerden Barış Oba dalgalar arasında boğulma tehlikesi yaşadı ve çevrede bulunan vatandaşlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) nbsp;ekipleri tarafından sudan çıkartılarak ambulansla Şile Devlet Hastanesine gönderildi. 15 yaşında olduğu öğrenilen Barış Oba yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gençlerden Ferhat Yılmaz (16), nbsp;Suat Aybi (17) ve İbrahim Yirge nbsp;(16) azgın dalgalar arasında kayboldu.
Şile'de felaket! Denize giren 13 çocuktan 1 boğuldu 3'ü kayıp
Olay yerine nbsp;gelen nbsp;Jandarma Su Altı Arama Kurtarma, nbsp;İBB Cankurtaran ekipleri ve Sahil Güvenlik ekipleri, arama çalışmalarını sürdürüyor.Acı haberi alaarak olay yerine gelen ve sinir krizi geçiren aile yakınları, nbsp;arama çalışmalarını umutla izliyor
Şile'de felaket! Denize giren 13 çocuktan 1 boğuldu 3'ü kayıp
Şile'de denize giren 13 gençten 1'i dalgalara kapılarak boğuldu, 3'ü kayboldu.Ümraniye'den tuttukları minibüsle Alacalı köyü'ne gelen 13 genç, Köy plajının dışındaki bir koyda, kontrolsüz alanda denize girdi. Gençlerden Barış Oba dalgalar arasında boğulma tehlikesi yaşadı ve çevrede bulunan vatandaşlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) nbsp;ekipleri tarafından sudan çıkartılarak ambulansla Şile Devlet Hastanesine gönderildi. 15 yaşında olduğu öğrenilen Barış Oba yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. nbsp;Gençlerden Ferhat Yılmaz (16), nbsp;Suat Aybi (17) ve İbrahim Yirge nbsp;(16) azgın dalgalar arasında kayboldu. Olay yerine nbsp;gelen nbsp;Jandarma Su Altı Arama Kurtarma, nbsp;İBB Cankurtaran ekipleri ve Sahil Güvenlik ekipleri, arama çalışmalarını sürdürüyor.
Acı haberi alaarak olay yerine gelen ve sinir krizi geçiren aile yakınları, nbsp;arama çalışmalarını umutla izliyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...