Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuzla'da otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Tuzla'da otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tuzla'da cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin virajı alamayarak elektrik direğine çarpması sonucu oluşan kazada, 1 kişi hayatını kaybetti.

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.Yayla Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Erman Gazi A.'nın kullandığı 34 M 2267 plakalı otomobil, aşırı sürat sonucu kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü yara almadan kurtulurken, yanında bulunan Halil Öncül, otomobilde sıkışarak hayatını kaybetti. Öncül, itfaiye tarafından çıkarılarak, ambulansla morga gönderildi. Otomobili kullanan ve kazadan yara almanda kurtulan Erman Gazi A. ise gözaltına alındı. Olayı gören vatandaşlar, "Burada hep aynı şekilde kaza oluyor. Virajı tanımayan sürücüler, virajı alamayınca ani fren kullanıyor ve kazaya yol açıyor. Buraya bir kasis konulması gerekiyor" dedi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...