Yağışlar sürecek mi?

Yağışlar sürecek mi?

GÜNDEM Haberleri

Yaz aylarında olmamıza rağmen sıcak havalar tam anlamıyla kendini hissettirmiş değil. Peki yeni haftada hava nasıl olacak? İşte cevabı...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anandolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, Kütahya, afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Gümüşhane ile gece saatlerinde Ardahan çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu bölgelerde 4 ila 7 derece azalacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Sıcaklık düşük fakat nem çok yüksek olmaslı bekleniyor
nbsp;
RÜZGAR :Genellikle güney ve batı, Ege kıyılarında kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Güney Ege kıyı kesimleri yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
nbsp;
MARMARA nbsp;


Parçalı ve çok bulutlu, Sabah saatlerinde doğu kesimleri, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde İstanbul'un anadolu Yakası'nın ve Sakarya'nın kuzey kesimleri ile Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
nbsp;
EGE nbsp;
nbsp;
Az bulutlu, kuzey ve iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
nbsp;
AKDENİZ
nbsp;
Az bulutlu, doğusu parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Adana, Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri, Kahramanmaraş'ın batı çevreleri, öğle saatlerinde Isparta, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri ve Kahramanmaraş'ın batı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
nbsp;
İÇ ANADOLU nbsp;
nbsp;
Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kayseri, Niğde ve Çankırı, öğle saatlerinde bölgenin güney ve doğusu ile Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
nbsp;
BATI KARADENİZ nbsp;
nbsp;
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
nbsp;
ORTA ve DOĞU KARADENİZ nbsp;
nbsp;
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu ile Samsun'un doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde Samsun kıyılarında kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
nbsp;
DOĞU ANADOLU nbsp;
nbsp;
Az bulutlu, kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, gece saatlerinde Ardahan çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
nbsp;
GÜNEYDOĞU ANADOLU nbsp;
nbsp;
Az bulutlu ve açık, bölgenin batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...