Tuchel'den, Aysal'a garanti! 'Uçururum'

Tuchel'den, Aysal'a garanti! 'Uçururum'

SPOR Haberleri

G.Saray'ın prensip anlaşmasına vardığı genç çalıştırıcı, 'Bu kadroyla büyük başarılar hayal değil' demesi sarı-kırmızılıların başkanını heyecanlandırdı.

Galatasaray'ın el sıkıştığı ve son olarak Mainz'de teknik direktörlük yapan Thomas Tuchel iddialı. Sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal ile görüşen genç çalıştırıcının, "Galatasaray'ın kadrosu oldukça zengin. Yapılacak birkaç transferle büyük başarılar yakalanır. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde adından bahsettirecek işler yapılacağından emin olabilirsiniz" dediği öğrenildi. Bu sözler Ünal Aysal'ı hem heyecanlandırdı hem de mutlu etti. Yapılan görüşmede Aysal'ın, Tuchel'e "Sana uzun süreli olarak Galatasaray'ı emanet etmek istiyoruz. Yeter ki sen Mainz ile sözleşme bedelini hallet" dediği belirtildi. Alman kulübünün, Tuchel'in sözleşmesini feshetmesi için 5 milyon avro istediği biliniyor. Bu nedenle genç teknik adam, Mainz ile olan sorunlarını çözmek için yönetici Christian Heidel ile yapacağı görüşmeden çıkan nbsp;sonucu beklemeye başlayacak.
GÜNEY AMERİKALI SEVMİYOR!
Bu arada Thomas Tuchel'in ilginç transfer politikası dikkat çekiyor. 2009-10 sezonunda başladığı Mainz kariyerini beş sezon boyunca sürdüren genç çalıştırıcı, beş sezonda hiç Güney Amerikalı futbolcu transfer etmedi. Genellikle düşük bütçeler ve kiralık oyuncularla çalışan Tuchel'in, Mainz'a beş yılda harcattığı transfer bedeli sadece 20 milyon avroda kalırken, aynı süre zarfında Galatasaray'ın oyuncu bonservislerine ödediği para ise 113 milyon avro olarak göze çarpıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...