Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hajrovic'e Juve kancası

Hajrovic'e Juve kancası

SPOR Haberleri

Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle G.Saray'ı, FIFA'ya şikayet eden Boşnak oyuncunun menajeri, İtalyan kulübü ile görüşmelere başladı.

Devre arasında İsviçre'nin Grasshoppers takımından 3.5 milyon avro bonservis bedeli ile transfer edilen ve alacakları ödenmediği için FIFA'ya başvurarak sözleşmesini feshetmek isteyen İzet Hajrovic, Juventus yolunda. Adı geçtiğimiz günlerde Alman basını tarafından sıkça Werder Bremen'le anılan Bosna-Hersekli oyuncunun menajerinin İtalya'nın dev kulübü yöneticileriyle temasta olduğu belirtildi. FIFA'nın Hajrovic'in sözleşmesinin feshetmesi halinde Juventus'un, yıldız oyuncuyla resmi görüşmelere başlaması bekleniyor. Galatasaray benzer bir süreci 2005-06 sezonu öncesi Franck Ribery ile yaşamış, Fransız oyuncu devre arası transfer olduğu Galatasaray'a dönmeyerek Fransa'nın Marsilya takımıyla anlaşmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...