Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Murat Boz, Bursa'yı salladı

/ Kaynak: İHA
Murat Boz, Bursa'yı salladı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Murat Boz, sahne aldığı '53. Uluslararası Bursa Festivali'nde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en uzun soluklu organizasyonu olan '53. Uluslararası Bursa Festivali'nde Murat Boz izdihamı yaşandı. Türk Pop Müziği'nin sevilen sesi Murat Boz, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konserde, mekanı dolduran yaklaşık 3 bin 500 hayranına eğlenceli saatler yaşattı. Bursa'da hayranlarının gönlünü en güzel şarkılarıyla fetheden Boz, sempatik tavırları ve eğlenceli sahne performansıyla da dikkatleri üzerine çekti. En güzel şarkılarıyla sevenlerini tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkaran ve yaklaşık 2 saat süren konserde coşkulu bir festival akşamına adını yazdıran Murat Boz, konser boyunca hayranlarının alkışlarıyla ödüllendirildi. Sanatçının hayranları da bir yandan hareketli şarkılarda dans etti, diğer taraftan da ünlü şarkıcıyı fotoğraflamak için adeta birbirleriyle yarıştı. Bursa'da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Boz, Bursa'ya her gelişinde yoğun sevgi seliyle karşılanmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, konserle hayranlarıyla buluşmasına fırsat veren Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...