Dünya devi Galatasaray'ın yıldızını istiyor!

Dünya devi Galatasaray'ın yıldızını istiyor!

SPOR Haberleri

Yeni sezonda Manchester United'ın başına geçecek olan Louis van Gaal, Sneijder'in ardından Galatasaraylı bir yıldıza daha kancayı taktı.

Dünya Kupası tam anlamıyla Galatasaray'ın başına bela oldu! Wesley Sneijder'in ortaya koyduğu başarılı performans ve fizik gücün ardından, Van Gaal'in transfer listesine girmesi, Sarı-Kırmızılılar'da sıkıntı oluşturmuştu. Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü, yeni sezonda çalıştıracağı Manchester United'a şimdi bir Galatasaraylı'yı daha istiyor. Uruguay'ın İngiltere'ye karşı oynadığı maçta tarihi bir performans ortaya koyan Muslera, izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı. Van Gaal de, Premier Lig'de çok kötü bir sezon geçiren De Gea'nın yerine kaleyi Muslera'yı emanet etme kararı verdi. Bu nedenle İngiliz devinin turnuva sonrası hem Sneijder hem de Muslera için Galatasaray'ın kapısını çalması gündemde. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal'ın bu talepler karşısında nasıl bir tepki vereceği merak konusu.


Başkan fikir değiştirdi
Zira Aysal, daha önce ederini bulan her oyuncuyu satabileceklerini açıkladığı halde, geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte yıldızları elden çıkarmayacaklarını söylemişti. Muslera'ya Manchester United dışında talipler olduğu da gelen haberler arasında. 27 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'la olan sözleşmesini yenileyerek uzatmıştı. Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...