Cumhurbaşkanlığı seçimi ve referandum pusulaları için ihale

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve referandum pusulaları için ihale

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve referandum pusulaları için ihale açıldı.

Resmi Gazetedeki ilana göre Devlet Malzeme Ofisi, iki turlu yapılma olasılığı bulunan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanılmak üzere 73.8'er milyonluk iki parti halinde 147.6 milyon pusula için ihale açtı. Ayrıca konusu belli olmayan bir referandum için de 73 milyon 849 bin pusula basımı amacıyla ihale yapılacağı duyuruldu. İhale için yazılı tekliflerin 9 Temmuz 2014'e kadar alınacağı bildirildi.

İlanda şu ifadelere yer verildi: "Ofisimizce, 2014 yılında yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde yurt içi ve yurt dışında kullanılacak Toplam: 221.547.240 adet birleşik oy pusulalarının hazırlanması ve basımı işi yaptırılacaktır. Bu iş, DMO İç Piyasadan Yapılacak Satınalmalara Ait Ticari Şartname, 2014 Yılında Yapılacak Cumhurbaşkanı Seçiminde Kullanılacak Birleşik Oy Pusulalarının Hazırlanması ve Basımında Uygulanacak Usul ve Esasları Gösterir Şartname ile İhale Ek Şartları hükümleri dahilinde Açık Teklif Usulü'ne göre ihale edilecektir.
İlk oylamada kullanılacak 73.849.080 adet birleşik oy pusulasında (4 renkli trigromi) 08.07.2014 tarihinde Resmi Gazete'de Yayımlanacak Yüksek Seçim Kurulu Kararında belirtilecek geçici aday sayısı, İkinci oylamada kullanılacak 73.849.080 adet birleşik oy pusulasında (4 renkli trigromi) aday sayısının 2 olacağı,

Referandumda kullanılacak 73.849.080 adet birleşik oy pusulasının (2 renkli) beyaz renk üzerine "Evet", kahverengi renk üzerine "Hayır" ibareleri yazılı, iki ayrı renkten oluştuğu, hususları dikkate alınacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...