Emenike, Fenerbahçe'yi güldürdü

Emenike, Fenerbahçe'yi güldürdü

SPOR Haberleri

Nijerya'nın Bosna'yı yendiği mücadelede asisti ve performansıyla sivrilen başarılı futbolcuyu, Chelsea ve İngiliz devleri yakın takibe aldı

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Emmanuel Emenike, ülkesinin Bosna Hersek karşısında aldığı 1-0'lık galibiyet sonrasında büyük övgüler aldı. 'Buldozer Emenike' diye adlandırılan Nijeryalı yıldız, maç boyunca topla yaptığı 8 başarılı dripling ile 2014 Dünya Kupası'nda bu dalda rekor kırdı. Dünya Kupası'nın parlayan isimleri arasına giren Emenike özellikle sosyal medyada büyük ses getirdi. Karşılaşmanın ilk devresinde rakiplerini gücüyle geçerek attırdığı golle büyük bir sükse yapan başarılı futbolcu değerini de artırdı.


YOBO DA SEVİNDİRDİ
ÖZELLİKLE İngilizlerin yakın takibe aldığı yıldız golcü için Mourinho'nun da devreye girmesi bekleniyor. Emenike'nin serbest kalması için sözleşmesinde yazan Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro'nun ödenmesi gerek. Bu bedel ödenirse Nijeryalı futbolcu Baliç'e ait olan Türkiye'den Avrupa'ya giden en pahalı oyuncu unvanını da kazanmış olacak. Sarı lacivertliler bu bedelin altındaki tekliflere sıcak bakmayacak. Öte yandan Dünya Kupası'nda forma giyen Yobo'nun da iyi bir form sergilemesi, tecrübeli savunma oyuncusunu elden çıkartmak isteyen sarı lacivertlileri sevindiriyor. Yobo'nun bilindiği gibi Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.


6 bin 762 metre koştu
Maçta, en yüksek 27.6 km/s hıza ulaşan Emenike, toplamda ise 6 bin 762 metre koştu. Bosna karşısında yıldız oyuncu 3 kez de kaleyi yokladı.


SALİH'E ÖNCE SÖZLEŞME SONRA KiRA
FENERBAHÇE'nin yıldızı Salih Uçan'ın Roma'ya transferinde İtalyan medyasına göre son aşamaya gelindi. Salih için Roma, 2 yıllık kiralama karşılığı 4 milyon Euro öderken, 2 yıl sonunda 11 milyon Euro verip bonservisini alabilecek. Sarı lacivertli ekip, bu transfer teklifi resmiyete dökülürse önce Salih Uçan ile sözleşme imzalayacak ardından da Roma'ya kiralık olarak gönderecek. Salih sözleşmeye yanaşmadığı taktirde transfer yatacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...