Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA, Türkiye'nin en iyi futbolcusunu seçti

UEFA, Türkiye'nin en iyi futbolcusunu seçti

SPOR Haberleri

UEFA resmi internet sitesi Süper Lig'de yılın en iyilerini belirledi. Uefa.com'a göre, yılın takımı Fenerbahçe, yılın oyuncusu Caner Erkin.

UEFA resmi internet sitesi, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu değerlendirdi. Yılın en başarılılarını belirleyen Uefa.com, sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'yi yılın takımı olarak seçti. Sarı-Lacivertlilerin en yakın takipçisi Galatasaray'ın 9 puan önünde şampiyon olduğunu yazan sitesi, Caner Erkin, Mehmet Topal ve Moussa Sow'un performanslarının ön plana çıktığını belirtti.
Uefa.com'un değerlendirmesine göre, yılın futbolcusu ise Caner Erkin oldu. Ligi 11 asist ve 3 golle tamamlayan Caner'in sezon boyunca performansını üst seviyede tuttuğuna dikkat çeken UEFA resmi internet sitesi, başarılı sol bekin etkili köşe vuruşlarıyla takım arkadaşlarına gol pozisyonu hazırladığını takipçilerine aktardı.

Bursaspor'daki performansıyla milli takıma yükselen Ozan Tufan da, Uefa.com'un sezon değerlendirmesinde dikkat çeken genç oyuncu oldu.

Sezonun 23 haftasını küme düşme hattında geçiren Kayseri Erciyesspor'un ligde kalması; UEFA resmi internet sitesi tarafından yılın sürprizi olarak değerlendirildi. Erciyesspor'un ligde kalmasında takıma devre arasında dahil olan Edinho'nun 11 gollük katkısı ön plana çıkarıldı. (Kaynak: Ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...