Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kerem Cem: Seda Güven, saygı duyulacak bir kadın

/ Kaynak: DHA
Kerem Cem: Seda Güven, saygı duyulacak bir kadın

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Şarkıcı Kerem Cem, katıldığı bir TV programında kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı...

Şarkıcı Kerem Cem, kız arkadaşı oyuncu Seda Güven'i 'Saygı duyulacak ve çok neşeli, inanılmaz pozitif enerjisi olan bir kadın' olarak nitelendirirken, birbirlerinin dizilerini izleyip eleştirilerde bulunduklarını söyledi.


Zeynep Özek'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalı için hazırladığı 'Turki Extra' programında 'O Hayat Benim' dizisinin oyuncuları ile röportaj yapıldı. Kerem Cem, oynadığı dizide aşk ve intikamın bir arada olduğunu bunun başarı getirdiğini söyledi. Sevenlerinin müzik veya oyunculuk konusunda kendisini zorlamadığını, bugüne kadar 5 albüm ve 5 dizide yer aldığını, oynadığı animasyon filminin ayrı bir deneyim olduğunu anlattı. Kerem Cem, Arap sunucu Liana Dahdouh'un sorusu üzerine kişinin bazen hiç beklemediği bir anda kendisini bir ilişki içerisinde bulduğunu anlatırken, sevgilisi Seda Güven için şöyle dedi:


"Seda (Güven) ile olması çok güzel. Çünkü saygı duyulacak ve çok neşeli, inanılmaz pozitif enerjisi olan bir kadın seda. Arkadaşım olması ve onu tanıyor olmanın, iyi niyetinin ve düşüncesini biliyor olmam da benim için çok önemliydi. Her şey güzel gidiyor. İkimizin de başarılı dizileri var. İlişkimiz çok iyi gidiyor. Birbirimizin dizileri takip ediyoruz. Ben bazen dizi setindeyken onun dizisini kaçırmamak için evde kaydettiriyorum. İyi kötü eleştirilerimizi birbirimize yapıyoruz. Hayatınızda değer verdiğiniz kişinin sizin yaptığınız işle ilgili hele aynı işi yapıyorsanız dinlemek ve oradan güzel şeyleri almak ve vermek çok önemli." nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...