Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Toplu taşımada devrim gibi karar

Toplu taşımada devrim gibi karar

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, toplu taşıma araçları ile ilgili önemli bir karar aldı.

Karara göre, 7 Temmuz 2014 tarihine kadar GPS ve kamera cihazları takılma zorunluluğu getirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin nbsp;(UKOME) aldığı karara göre İstanbul'da hizmet veren tüm toplu ulaşım araçlarına 7 Temmuz 2014 tarihine kadar GPS ve kamera cihazları takılma zorunluluğu getirildi. UKOME'nin aldığı karara göre; 7 Temmuz 2014 Pazartesi gününe kadar Kamu, Personel, Okul servis araçlarına GPS ve Dış kamera, diğer tüm toplu taşıma araçlarına ise GPS ve iç- kamera takılması zorunlu hale geldi.


ÇALIŞMA İZNİ VERİLMEYECEK
İBB'den konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada "İlgili tüm esnaflar, teknik özellikleri İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından belirlenen GPS ve Kamera sistemlerini, İBB Elektronik Sistemler Müdürlüğü'nün onayından geçmesinin ardından araçlarına monte ettirecek. Araçlara takılan sistemlerin GPS ID numaraları ve kamera kayıtları Toplu Ulaşım Hizmetlerine bildirilecek. nbsp;7 Temmuz 2014 Pazartesi günü itibariyle GPS ve Kamera uygulamasına geçmeyen esnafa Çalışma Ruhsatı ve Güzergâh Kullanım İzin Belgesi verilmeyecek" denildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...