Emre Çolak, Ece Seçkin'le görüntülendi

Emre Çolak, Ece Seçkin'le görüntülendi

MAGAZİN Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde alan Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak bir eğlence mekanında şarkıcı Ece Seçkin ile eğlenirken görüntülendi.

Gümbet barlar sokağında bulunan Pasha isimli gece kulübünde bir arkadaşı ile gelen Galatasaray'ın ve milli takımın yıldız futbolcularından Emre Çolak sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Aynı mekana eğlenmeye gelen şarkıcı Ece Seçkin, gecenin ilerleyen saatlerinde Çolak'ın oturduğu locaya geçti. Aynı locada eğlenip bir süre sohbet eden ikili kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını fark edince tedirgin oldu. Sanatçı Ece Seçkin'in apar topar ünlü futbolcunun yanında ayrılması ise dikkatlerden kaçmadı. Yaşanan olayın ardından loca önüne gelen korumalar gazetecilerin görüntü çekmesini engelledi. Çolak, daha sonra başka bir eğlence mekanına geçti. Çıkışta kendini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren Çolak, Bodrum gecelerinde gözden kayboldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...