Seçimler öncesi MHP'de 'çok gizli' toplantı

/ Kaynak: İHA
Seçimler öncesi MHP'de 'çok gizli' toplantı

Politika Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Balıkesir teşkilatıyla görüştü. Seçimler öncesi Balıkesir MHP'de görev değişikliği yapılacağı ileri sürüldü.

MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Balıkesir'de il yönetimi, ilçe başkanları, eski il başkanları ve teşkilatın önde gelen isimleri ile görüştü. 30 Mart yerel seçimlerinde belediyenin AK Parti'ye geçmesinin ardından yapılan toplantı teşkilat içinde cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık olarak görüldü. MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, toplantının cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olduğunu söyledi.

Öte yandan, Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'in 30 Mart seçimlerinde Balıkesir'de alınan sonuçlardan memnun olmadığı öğrenilirken, Balıkesir'de il yönetiminin değişeceği iddia edildi. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini yeni bir yönetim ile yürütmek isteyen MHP'de Genel Başkan Yardımcısı Çetin'in teşkilatın önde gelen isimlerinden 10 kişilik yönetim listesi istediği ve bu isimleri değerlendireceği kaydedildi.

MHP kulislerinde Adnan Çelebi, Süleyman Pehlivanoğlu, Aşkın Ruşen Akçay, Ferdi Boran ve Argun Atıcı'nın isimlerinden birinin il yönetiminde değerlendirileceği iddia ediliyor.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...