Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erciyesspor başarısıyla, UEFA'yı şaşırttı!

Erciyesspor başarısıyla, UEFA'yı şaşırttı!

SPOR Haberleri

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: "Bizim başarımızı UEFA görmüş ve tescillemiş oldu"

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla kümede kalan Kayseri Erciyesspor'un büyük başarıya imza attığını belirtti. UEFA, resmi internet sitesinden paylaştığı analizle Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun değerlendirmesini yaptı. Analizde sezonun sürprizi Kayseri Erciyesspor olarak gösterildi. Ligin ilk yarısındaki kötü performansa rağmen kümede kalan mavi-siyahlı ekibin büyük bir başarıya imza attığı belirtildi. Değerlendirmede teknik direktör Hikmet Karaman'ın takımın başına gelmesi ve ligin ikinci yarısının başında transfer olan ve 15 maçta 11 gol kaydeden Edinho'nun, Erciyesspor'un başarısında önemli rol oynadığı da ifade edildi.
- "Gerçekten büyük başarıya imza attık"
Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA'nın resmi internet sitesinde kulübün başarısının yer almasının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Ligin ikinci yarısında yakaladıkları başarıyla bu övgüyü hak ettiklerini vurgulayan Savruk, şunları kaydetti: "Bizim başarımızı UEFA görmüş ve tescillemiş oldu. Gerçekten büyük başarıya imza attık. Tabiri caizse destan yazdık. Sezonun ilk yarısı bittiğinde herkes Erciyesspor'un küme düşeceğini söylüyordu. Erciyes düştü de diğer düşecek iki takım kim olacak mantığıyla bakılıyordu. Dolayısıyla büyük bir başarı elde edildi. Bu şekilde UEFA'nın resmi internet sitesinde yer aldığımız için mutluyuz. İnşallah bundan sonra UEFA'nın sitesinde Erciyesspor adının kümede kalma başarısı ile değil de üst sıralarda yer alarak geçmesini isteriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...