Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karar sonrası Fenerbahçe'den ilk açıklama!

Karar sonrası Fenerbahçe'den ilk açıklama!

SPOR Haberleri

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği karar sonrasında sarı lacivertli camiadan ilk açıklama basın sözcüsü Mahmut Uslu'dan geldi.

İşte Mahmut Uslu'nun ilk açıklamaları; Çok Heyecanlı ve güzel bir gün. Türk adaletine ve yargısına teşekkür ederiz. Sayın Başkan içeri girdiği ilk günden beri biz şike yapmadık demesine rağmen maalesef karar alınmıştı. Bunun anlamı şu; Biz adaletli bir şekilde yargılanmak istiyoruz. Biz af istemedik. Fenerbahçe camiası adaletli bir yargı önünde yargılanacak. Bu değişiklikler sadece Fenerbahçe Başkanı ve diğerleri için değil Balyoz diğer davaların da yargılaması için örnek olacaktır.




"TÜRK HALKININ YÜZDE 80'İ…"
Başka bir kulübün işleri olmadan buna müdahale etmeleri, bazı televizyonlar 10 dakika okudukları metinleri anlamadan sanki yargılama yokmuş gibi yazmaları bizim önümüzde daha çok yolumuz olduğunu gösterdi. 3 Temmuz'da ben yoktum. Sayın Başkanın arkasında dimdik duran Fenerbahçe camiasını kutlamak istiyorum. Her babayiğitin harcı değildir yaptıkları. Türk halkının yüzde 80'i bunun haksız bir dava olduğuna inanıyor. Onların da rızası ile biz adaletin yerine gelmesi için çalışacağız."


"BAŞKAN'IN TALİMATI İLE UEFA İLE GÖRÜŞTÜK"
İlk defa açıklıyorum. Başkanın talimatı ile UEFA ile görüştük. UEFA bize dosya kapandı dediği için bir ceza gelmeyeceğini söyledik. UEFA bunu açıklamamız için bizden söz almıştık. Biz mahkemeye gideceğiz dedik. 'Biz bir şey yapamayız' dediler. 'Polis raporu vardır' dediler. Biz de polisin neler yaptığını anlattık. 'Peki yeniden yargılama olursa ne olacak' dedik. Şaşkınlıkla baktılar…
Böyle bir şey akıllarından bile geçmiyordu. Bazı kurumların Türkiye'yi satması ile gerçekleşti bu durum. Bir sürü takım gidemiyor. Yazık değil mi Türk futboluna? Bu karar Türk futbolunun önünü açacak. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir karar yoktur, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir yargılama yoktur… Yargıya bir kez daha inanmaya mecbur olduğumuzu gösterdik. Adalete Fener Yak demiştik. İnşallah adalete Fener yakmaya devam edeceğiz…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...