İki uçak havada çarpıştı

İki uçak havada çarpıştı

DÜNYA Haberleri

Alman Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçak ile havada çarpışan küçük uçak düştü

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Sauerland nbsp; bölgesinde bir askeri uçak ile sivil bir uçağın çarpıştığı bildirildi.

Alman Hava Kuvvetleri'nin sözcüsünün verdiği bilgiye göre, Hava nbsp; Kuvvetleri'ne ait Eurofighter ile iki kişinin içinde bulunduğu sivil bir küçük nbsp; uçak havada çarpıştı.

Çarpışma sonucunda küçük uçağın düştüğü, askeri uçağın ise olay nbsp; sırasında havada bulunan başka bir Eurofighter uçağı ile Köln yakınlarındaki nbsp; Nörvenich üssüne güvenli bir şekilde indiği ifade edildi.

Learjet tipi küçük uçağın boş bir alana düştüğü, uçakta bulunan iki nbsp; kişinin durumun henüz belli olmadığı kaydedildi. Uçağın düştüğü yerin yakınında nbsp; evlerin olduğu bildirildi.

Hochsauerland itfaiyesinden yapılan açıklamada da küçük uçağın nbsp; bulunduğu belirtilirken, nbsp; enkazın ateş aldığı, itfaiyenin yangını söndürmeye nbsp; çalıştığı belirtildi.

İki uçağın havada neden çarpıştığının henüz belli olmadığı, küçük nbsp; uçakta bulunan iki kişinin arandığı kaydedildi.

Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...