Kamerun-Brezilya (CANLI)

Kamerun-Brezilya (CANLI)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2014 Dünya Kupası A Grubu son karşılaşmasında Kamerun ile Brezilya karşı karşıya geliyor

KAMERUN-BREZİLYA
STAT: Estadio Nacional de Brasilia
SAAT: 23.00
HAKEM: Jonas Eriksson
YAYIN: TRT 1

KAMERUN: Itandje, Nkoulou, Bedimo, Nyom, N'Guemo, M'bia, Enoh, Matip, Moukandjo, Aboubakar, Choupo-Moting
TEKNİK DİREKTÖR: Volker Finke

BREZİLYA: Cesar, Alves, Silva, Luiz, Marcelo, Paulinho, Oscar, Gustavo, Hulk, Fred, Neymar
TEKNİK DİREKTÖR: Luiz Felipe Scolari

MAÇTAN DAKİKALAR

42' nbsp; nbsp; nbsp; Stephane Mbia (Kamerun) rakibini çekiyor ve hakem serbest vuruşa hükmediyor. Brezilya serbest vuruşu bekletmeden paslaşarak kullanıyor.
41' nbsp; nbsp; nbsp; Luiz Gustavo (Brezilya) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Kamerun lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
40' nbsp; nbsp; nbsp; Stephane Mbia (Kamerun) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
39' nbsp; nbsp; nbsp; Maxim Choupo-Moting (Kamerun) ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor. Top sol direğin yanından dışarı gidiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Brezilya şimdi kale vuruşunu kullanacak.
39' nbsp; nbsp; nbsp; Rakip oyuncu topu uzaklaştırıyor ve top kornere çıkıyor. Moukandjo (Kamerun) vuruşu kullanmaya hazırlanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
39' nbsp; nbsp; nbsp; Her türlü tehlikeye hazırlıklı bekleyen defans, Maxim Choupo-Moting (Kamerun) tarafından yapılan tehlikeli ortada topu uzaklaştırıyor. Kamerun korner kullanacak.
38' nbsp; nbsp; nbsp; Kötü bir vuruş! Eyong Enoh (Kamerun) kaleye uzun mesafeli bir şut göndermeye çalışıyor, ancak oyuncu bu şutu gözlerini kapalı çekseydi bile daha kötüsü olamazdı. Top tribünlere gidiyor. Bir dahaki sefere böyle bir vuruş yapmadan önce oyuncunun iki kere düşünmesi gerekecek. Top sahanın dışına çıkıyor ve Brezilya şimdi kale vuruşunu kullanacak.
37' nbsp; nbsp; nbsp; Oscar (Brezilya) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Kamerun kale atışını kullanacak olan taraf.
nbsp; nbsp; nbsp;
36' nbsp; nbsp; nbsp; Charles Itandje (Kamerun) harika kurtarışı için taraftarlardan alkış alıyor. Kaleci muhteşem bir kurtarışla Hulk (Brezilya) tarafından ceza sahası içinden çekilen ve sol alt köşeye doğru giden şutu çıkartıyor. Brezilya korner kullanacak.
35' nbsp; nbsp; nbsp; Neymar (Brezilya) akıl dolu pası aldıktan sonra defans oyuncularının arasından sıyrılıyor ve yaptığı isabetli vuruşla kaleciyi geçiyor. Top sol alt köşeden ağlara gidiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
34' nbsp; nbsp; nbsp; Moukandjo (Kamerun) köşe vuruşundan güzel bir orta yapıyor. Ancak defans topu uzaklaştırarak tehlikeyi savuşturuyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
34' nbsp; nbsp; nbsp; Allan Nyom (Kamerun) köşe vuruşunun ardından topu kazanıyor ve ecza sahası kenarından şutunu çekiyor, ancak defans oyuncuları bu şutu engelliyor. Kamerun korner kullanacak.
33' nbsp; nbsp; nbsp; Köşe vuruşu. Moukandjo (Kamerun) kornerden ceza sahasına orta yapacak.
nbsp; nbsp; nbsp;
32' nbsp; nbsp; nbsp; Kamerun topun hakimiyetini elinde bulunduruyor ve oyuncular güzel paslar yapıyorlar. Ancak oyuncular topu kaybediyor ve bu paslaşma son buluyor. Kamerun korner kullanacak.
32' nbsp; nbsp; nbsp; Paulinho (Brezilya) tarafından yapılan sert müdahaleden dolayı serbest vuruş verildi. Oyuncu topu kazanmaya çalıştı, ancak hakeme göre çok sert bir hareket yaptı.
32' nbsp; nbsp; nbsp; Brezilya serbest vuruşu bekletmeden paslaşarak kullanıyor.
32' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Stephane Mbia (Kamerun) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Brezilya lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
31' nbsp; nbsp; nbsp; Top oyun alanını terk ediyor ve şimdi Kamerun taç atışını kullanacak.
30' nbsp; nbsp; nbsp; Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor ve hakemin düdüğü ile maç duruyor. Henri Bedimo (Kamerun) ofsayta düşen oyuncu.
29' nbsp; nbsp; nbsp; Landry N'Guemo (Kamerun) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Brezilya lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
28' nbsp; nbsp; nbsp; Eyong Enoh (Kamerun) sert bir müdahale yapıyor ve hakem bu hareket için düdüğünü çalarak faul veriyor.
26' nbsp; nbsp; nbsp; Joël Matip (Kamerun) takım arkadaşının güzel pasında topla buluşuyor, kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve topu soğukkanlılıkla ağlara gönderiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
26' nbsp; nbsp; nbsp; Moukandjo (Kamerun) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
26' nbsp; nbsp; nbsp; Rakip defans topa sahip oluyor ve Maxim Choupo-Moting (Kamerun) tarafından havadan yapılan ortadan doğan tehlikeyi geçiştiriyor. Kamerun korner kullanacak.
26' nbsp; nbsp; nbsp; Köşe vuruşundan yapılan ortada top kale ağzına geliyor ve defans oyuncularından daha yükseğe sıçrayan Joël Matip (Kamerun) kafa vuruşuyla topu ağlara göndermek istiyor, ancak oyuncunun bu güzel vuruşunda top üst direkten dönüyor.
26' nbsp; nbsp; nbsp; Korner. Köşe gönderine doğru ilerleyen Moukandjo (Kamerun) atışı kullanmak için hazırlanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
25' nbsp; nbsp; nbsp; Eyong Enoh (Kamerun) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor. Kamerun korner kullanacak.
24' nbsp; nbsp; nbsp; Hulk (Brezilya) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
22' nbsp; nbsp; nbsp; Ceza sahasının derinliklerinde topla buluşan Fred (Brezilya) çok güzel bir dokunuş yapıyor. Oyuncunun kaleye gönderdiği top kaleci tarafından kontrol ediliyor. Fred (Brezilya) takımı hücumdayken faul yapıyor. Kamerun lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
20' nbsp; nbsp; nbsp; Neymar (Brezilya) ceza sahasının hemen dışında bir boşluk yakalıyor, seken topu kontrol ederek kaleye gönderiyor. Charles Itandje (Kamerun) harika refleksleriyle çok güzel bir kurtarış yapıyor ve üst direğe doğru giden topu durduruyor.
19' nbsp; nbsp; nbsp; Brezilya oyuncuları kendi aralarında kısa paslaşmalar yaparak topu ayaklarında tutuyor ve rakip defansı aşmak için doğru zamanı kolluyorlar.
17' nbsp; nbsp; nbsp; Neymar (Brezilya) harika bir bitirici vuruş yapıyor. Luiz Gustavo (Brezilya) tarafından gönderilen olağanüstü ara pasta topla buluşan Neymar (Brezilya) hızlı bir reaksiyon göstererek kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve yakın mesafeden topu sağ alt köşeye gönderiyor. Skor şimdi 0:1.
nbsp; nbsp; nbsp;
16' nbsp; nbsp; nbsp; Dani Alves (Brezilya) gönderdiği güzel pasta topu Neymar (Brezilya) ile buluşturuyor, fakat bu paslaşma bir gol şansı oluşturmaya yetmiyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Kamerun kale atışını kullanacak olan taraf.
15' nbsp; nbsp; nbsp; Moukandjo (Kamerun) ceza sahasının birkaç metre dışından kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına gönderiyor. Orta çok güzeldi, ancak kaleci yükselerek topu kontrol ediyor.
14' nbsp; nbsp; nbsp; Luiz Gustavo (Brezilya) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Kamerun lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
13' nbsp; nbsp; nbsp; Maxim Choupo-Moting (Kamerun) ceza sahasına yerden bir pas gönderiyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyonla tehlikeyi engelliyor.
11' nbsp; nbsp; nbsp; Eyong Enoh (Kamerun) bu hareketinin karşılığında kart görmeyeceğini düşünse de, hakem sarı kartını gösteriyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
11' nbsp; nbsp; nbsp; Moukandjo (Kamerun) ceza sahasının hemen dışından sert bir vuruş yaptı, ancak top rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
10' nbsp; nbsp; nbsp; Moukandjo (Kamerun) tarafından kullanılan korner rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
nbsp; nbsp; nbsp;
9' nbsp; nbsp; nbsp; Eyong Enoh (Kamerun) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor. Kamerun korner kullanacak.
8' nbsp; nbsp; nbsp; David Luiz (Brezilya) gönderdiği güzel pasta topu Marcelo (Brezilya) ile buluşturuyor, fakat bu paslaşma bir gol şansı oluşturmaya nbsp; yetmiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Kamerun şimdi kale vuruşunu kullanacak.
6' nbsp; nbsp; nbsp; Neymar (Brezilya) köşe vuruşundan kötü bir orta yapıyor ve kaleci Charles Itandje (Kamerun) topu pek zorlanmadan alıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
6' nbsp; nbsp; nbsp; Fred (Brezilya) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor. Brezilya korner kullanacak.
3' nbsp; nbsp; nbsp; Neymar (Brezilya) korneri kullanıyor, ancak takım arkadaşlarından hiçbirisini bulamıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
3' nbsp; nbsp; nbsp; Çok önemli bir gol fırsatı! Luiz Gustavo (Brezilya) ceza sahasına hareketlenerek gönderilen güzel pasta topu kontrol ediyor ve şutunu çekiyor, ancak bu şutu rakip defans oyuncusu kayarak engelliyor. Brezilya korner kullanacak.
1' nbsp; nbsp; nbsp; Neymar (Brezilya) tarafından ceza sahasına yapılan orta defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
1' nbsp; nbsp; nbsp; Henri Bedimo (Kamerun) rakibini çekerek durduruyor. Hakem pozisyona çok yakın ve faulü çalıyor. Brezilya lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
1' nbsp; nbsp; nbsp; Hakem düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...