Kritik atamalar Resmi Gazete'de

/ Kaynak: İHA
Kritik atamalar Resmi Gazete'de

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Avrupa Birliği, İçişleri ile Kalkınma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Adalet Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türkiye Kalkınma Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu bünyelerinde yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre; Adalet Bakanlığı Bakanlık Yüksek Müşavirliğine, İstanbul Medipol Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Halit Eyüp Özdemir, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına, Ankara İdare Mahkemesi Başkanı Cafer Ergen, Kanunlar Genel Müdürlüğüne, Bakanlık İç Denetçisi Yaşar Şimşek, Personel Genel Müdürlüğüne, Eğitim Dairesi Başkanı Muharrem Ürgüp, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım ve Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ömer Kerkez atandı.


Avrupa Birliği Genel Müdürlüğüne, Kırıkkale Cumhuriyet Savcısı Ömer Serdar Atabey,


Avrupa Birliği Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Tuba Nur Sönmez ve Celal Tüter getirildi.


İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdurrahman Korucu, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığına Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet İlker Haktan Kaçmaz atanırken, yine diğer Hukuk Müşavirliğine Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanı Mustafa Çöğgün, Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı'na Hukuk Müşaviri Ömer TORAMAN atandı. İçişleri Bakanlığı, Bakanlık Müşaviri Ömür Yücel görevinden alınırken yerine ise Fatih Dursun getirildi.


Kalkınma Bakanlığı'nda ise Bakanlık Müşavirliğine Süleyman PEKTAŞ atanırken, açık bulunan Kalkınma Bankası A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Buçukoğlu atandı.


İstifa nedeniyle boşalan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere İrfan Çevik atandı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...