Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail askerleri 529 Filistinliyi gözaltına aldı

/ Kaynak: AA
İsrail askerleri 529 Filistinliyi gözaltına aldı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail'in 3 Yahudi yerleşimcinin kaybolmasından bu yana sürdürdüğü operasyonlarda şu ana kadar 529 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

Filistin Esirler Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "İsrail askerleri, kaçırıldığı iddia edilen 3 Yahudi yerleşimciyi bulmak için Batı Şeria'da yürüttüğü operasyonlarda şu ana kadar 529 Filistinliyi gözaltına aldı" denildi.Öte yandan İsrail'de yayımlanan Haaretz gazetesi, şimdiye kadar gözaltına alınan 200 kişinin idari tutukluların konulduğu hapishaneye sevkedildiğini belirtti.İsrail yönetimi, 12 Haziran'da, Batı Şeria'daki Gush Etzion yerleşim biriminde kaybolan 3 Yahudi yerleşimci gencin kaçırıldığını iddia etmiş, bu konuda nbsp;Filistin yönetimini sorumlu tutmuştu. Bu kişilerin bulunması içinİsrail parlamentosu, orduya operasyon yapma dahil, geniş yetkiler vermişti. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...