...Ve Salih uçtu

...Ve Salih uçtu

SPOR Haberleri

11 milyon avro karşılığında satın alma opsiyonuna sahip olan İtalyanlar, kiralama bedeli olarak F.Bahçe'ye toplam 4 milyon 250 bin avro ödeyecek.

Geçen sezon başından beri Salih Uçan'ın peşinde koşan İtalyan devi Roma sonunda muradına erdi. Büyük bir Salih hayranı olan Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini, kıran kırana geçen pazarlıkların sonunda Başkan Aziz Yıldırım'ın inadını kırdı ve milli oyuncuyu kiralık da olsa Fenerbahçe'den almayı başardı. Aziz Yıldırım'ın "O Fenerbahçe'nin geleceği" diyerek satışına kesin olarak karşı çıktığı Salih Uçan'a Ersun Yanal, kadroda yer bulamayınca Roma'ya gün doğdu. Salih'in yedek kalıp körelmesi yerine, Serie A'da pişmesinin daha iyi olacağına karar veren Başkan Yıldırım, genç yıldızın Roma'ya 2 yıllığına kiralanmasına onay verdi. Sarı-lacivertliler dün öğleden sonra Roma ile Salih Uçan için görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.
YILDIRIM'IN İNADI KIRILDI
Roma, 1 yıldan fazladır peşinde koştuğu Salih Uçan'ı 2 yıllığına toplam 4 milyon 250 bin avroya kiralarken, 11 milyon avroluk satın alma opsiyonuna da sahip oldu. Salih'i "10 milyon avro'dan aşağıya satmam" diyen ve Roma'dan son olarak 15 milyon avro bonservis bedeli talep eden Yıldırım'ın inadının kırılmasında en büyük rolü Salih'in de gitmek istemesi oynadı. Uzun süredir İtalya dersleri alan ve Ersun Yanal'dan "Eğer oynama şansım yoksa gitmek istiyorum" diyerek izin alan Salih Uçan, Başkan Aziz Yıldırım'ın da kendisini anlayışla karşılamasıyla İtalya vizesini cebine koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...