Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nihat Zeybekci'nin Merkez'den beklentisi

/ Kaynak: İHA
Nihat Zeybekci'nin Merkez'den beklentisi

Ekonomi Haberleri  / İHA

"Faizin en kısa sürede 29 Ocak seviyesine inmesini istememiz için gerekli şartlar oluşuyor ama bunu sağlayacak indirimi bugün beklemiyorum"

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dün katıldığı 'İhracatın Finansmanı' konulu toplantıda faizin bir an önce 29 Ocak seviyesinin altına inmesi gerektiğini belirtmişti. Bakan Zeybekci bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Faizin en kısa sürede 29 Ocak seviyesine inmesini istememiz için gerekli şartlar oluşuyor ama bunu sağlayacak indirimi bugün beklemiyorum" dedi. Zeybekci 29 Ocak seviyesini bugün beklememekle beraber piyasaların olumlu yöndeki hareketlerini cesaretlendirici bir adım atılması gerektiğini de belirtti. Bakan Zeybekci şu mesajı da verdi: "Ekonomimiz olumsuz beklentileri hak etmeyecek olumlu gelişmeleri sağladı ve önümüzdeki dönemde sağlamaya devam edecektir. Birileri üzülecek".

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...