Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enes Kanter'in Dünya Kupası'nda oynaması zor

/ Kaynak: AA
Enes Kanter'in Dünya Kupası'nda oynaması zor

SPOR Haberleri  / AA

NBA'de Utah Jazz forması giyen milli basketbolcu Kanter, dizinden ameliyat olması nedeniyle 2014 FIBA Dünya Kupası'nda oynamasının zor olduğunu bildirdi.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Utah Jazz'da oynayan Enes Kanter, dizinden ameliyat olması nedeniyle 30 Ağustos'ta başlayacak 2014 FIBA Dünya Kupası'nda A Milli Takım'da oynamasının zor olduğunu açıkladı. Kanter, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "Enes_Kanter" isimli resmi hesabından yaptığı açıklamada, 30 Ağustos-14 Eylül tarihlerinde İspanya'da düzenlenecek 2014 FIBA Dünya Kupası'nda milli formayı giymesinin çok düşük bir ihtimal olduğunu belirtti.
Kanter, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Dizimden ameliyat oluyorum. Doktorlar, iyileşme sürecinin yaz boyunca sürebileceğini açıkladı. NBA'de yeni sezona hazır olacağımı ümit ediyorum. Daha önemlisi bu yıl sabırsıklıkla beklediğim FIBA Dünya Kupası'nda güzel ülkemiz Türkiye'yi temsil etme şansımın riske girmesi. Bu büyük riske rağmen iyileşmem durumunda tekrardan gururla milli fomayı giyip takıma az da olsa katkıda bulunabilmeyi ve milletime hizmet edebilmeyi ümit ediyorum. Herkesin dualarını bekliyorum."
NBA'deki 3. yılını dolduran 22 yaşındaki Kanter, 2013-2014 sezonunu 12,3 sayı ve 7,5 ribaunt ortalamalarıyla tamamlamıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...