Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe CAS'a yeni kararı gönderecek

Fenerbahçe CAS'a yeni kararı gönderecek

SPOR Haberleri

Kulüp, CAS kararın iptali ve yürütmenin durdurulmasını talep ettiği dava için İsviçre Federal Mahkemesi'ne yeniden yargılanma kararını gönderecek

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin "Futbolda Şike" davası kapsamında aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 6 kişinin yeniden yargılanması kararı, Fenerbahçe Kulübü'nün 2014-2015 sezonunda Avrupa kupalarında yer alabilme umudunu arttırdı.
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, İsviçre Federal Mahkemesi'nde, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) kararının iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açtıkları dava için Lozan'a, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin dün aldığı kararı göndereceklerini bildirdi. Uslu, gelişmeler üzerine İsviçre Federal Mahkemesi'nin, Fenerbahçe'nin duruşmasını 3 Temmuz Perşembe gününe aldığını kaydetti. İlk duruşmanın, 2011'de "şike" soruşturmasının başlatıldığı 3 Temmuz'a alınması ise ilginç bir rastlantı olarak dikkati çekti. Fenerbahçeli yönetici Uslu, mahkeme kararının ardından dün kulüp televizyonu FBTV'de yaptığı açıklamada, futbol takımının bu sezonki Avrupa şansı konusunda, "Sayın başkanın talimatıyla biz çok gizli bir şekilde gittik, UEFA ile birkaç kez görüştük. 'Peki biz yeniden yargılanma olursa ne olur?' diye sorduk. O zaman zaten şaşkınlık içinde baktılar. Göreceğiz, önümüzdeki dönemlerde çok şeyler değişecek" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...