İspanya'nın devi Sneijder'e talip!

/ Kaynak: DHA
İspanya'nın devi Sneijder'e talip!

SPOR Haberleri  / DHA

Manchester United'ın ardından Arda Turan'ın forma giydiği Atletico Madrid'in de Wesley Sneijder'a talip olduğu öne sürüldü.

İNGİLİZ devi Manchester United'ın almak istediği sarı kırmızılıların Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'e bir talip daha çıktı. İspanyol medyasına göre Sneijder'ı Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid de istiyor. İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Atletico, transfer listesinin başında Sneijder bulunuyor. Gazete, Atletico'nun üç haftadır girişimlerde bulunduğunu ve önümüzdeki günlerde Galatasaray'a teklifte bulunacağını savundu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sneijder konusunda Dünya Kupası öncesinde "20 milyon Euro teklif gelirse satabiliriz" demişti.


Rhodolfo'dan mesaj
ÖTE yandan Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Gremiolu Rhodolfo, NTV Spor'a konuştu. Başarılı stoper, "Eğer her şey istendiği gibi giderse Türkiye'ye gidip Galatasaray'da oynayabilirim" diye konuştu. Gremio'nun stoperi Rholdolfo, sarı kırmızılı ekibe transferi ile çarpıcı açıklamalarda bulunurken, "Her zaman yurt dışında oynamayı hayal ettim, Galatasaray'da forma giymek benim için büyük onur olur" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...