Ve Salih Uçan için karar verildi

/ Kaynak: DHA
Ve Salih Uçan için karar verildi

SPOR Haberleri  / DHA

Aziz Yıldırım 15 milyon Euro'da diretti, İtalyan ekibi Salih Uçan için kiralama yöntemine gitti.

Sarı-Lacivertliler de bu teklife olumlu yanıt verdi. Artık imzaların atılması an meselesi. 20 yaşındaki futbolcuyu iki yıllığına kiralayacak olan Çizme temsilcisi, Fenerbahçe'ye toplam 4 milyon euro verecek. Yıldız oyuncunun satın alma opsiyonu ise 11 milyon euro...


Salih Uçan için uzun süredir ısrarcı olan İtalyan devi Roma mutlu sona ulaştı... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 15 milyon euro'da diretmesinin ardından kiralama yöntemine giden İtalyan ekibi, olumlu yanıt aldı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geçtiğimiz sezon şans vermediği genç oyuncuyu, satın alma opsiyonuyla birlikte iki yıllığına kiralayan Roma, Fenerbahçe'ye her sezon için 2.1 milyon euro ödeyecek. İtalyanlar, iki senede 4.2 milyon Euro'ya mal olacak Salih'i kadrosuna katmak isterse Sarı-Lacivertliler'e 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Anlaşma bu miktarlarla sınırlı değil. Roma ileride Salih'i bir başka takıma satarsa, Fenerbahçe'ye bonservis bedeli üzerinden belli bir yüzde daha ödeyecek. Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini, Fenerbahçeli idarecilerle görüşmeleri tamamlarken, Salih'in de anlaşmadan dolayı mutlu olduğu öğrenildi.


Sözleşmesi 2019'a uzatıldı
Fenerbahçe her ihtimali göz önünde bulundurarak, akılcı bir hamle daha yaptı. Sarı-Lacivertliler, mevcut sözleşmesi 2017'de biten genç yıldızla 5 yıllık yeni bir kontrat imzaladı. Geçtiğimiz sezon Ersun Yanal tarafından fazla şans verilmeyen Salih, ligde 16 maçta forma giyerken, yalnızca 404 dakika sahada kalmıştı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...