Kayıp üsteğmeni arama çalışmaları devam edecek

/ Kaynak: İHA
Kayıp üsteğmeni arama çalışmaları devam edecek

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayıp üsteğmene ait olduğu sanılan kemiklerin hayvanlara ait olması anlaşılınca, arama açılmalarının yeniden başlatılacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın Köşk ilçesinde jandarma bölük komutanı olarak görev yaparken, geçen yıl 26 Nisan'da izne ayrılıp Bursa'ya gelen 30 yaşındaki Üsteğmen Kazım Topaç, aylardır bulunmaya çalışıyordu. Kendisinden haber alınamayan üsteğmenin beylik silahı ve dizüstü bilgisayarı, Yıldırım ilçesine bağlı Zeyniler köyünde bulundu. Zeyniler'de bir intihar vakası ihbarı üzerine bölgeye giden AKUT ekipleri, bölgede bir çanta ve silaha rastladı. AKUT ekipleri jandarmaya haber verirken, silahın ve çantanın içinden çıkan dizüstü bilgisayarın 9 aydır kayıp olan üsteğmen Kazım Topaç'a ait olduğu belirlendi.Bunun üzerine 100 jandarma komando, 40 kişilik sivil savunma, 5 kişilik AKUT ve 4 kişilik NAK ekibi, bölgede titiz bir çalışma yürüttü. Yapılan araştırmalarda üsteğmene ait olduğu düşünülen 2 adet cep telefonu ve 3 tane kırık CD ve kemik parçaları bulundu. İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen ve kayıp üsteğmene ait olduğu düşünülen kemiklerin vahşi hayvanlara ait olduğu anlaşıldı. Kayıp üsteğmenin arama çalışmalarının yeniden başlayacağı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...