Erdoğan, Bahçeli'ye dava açıyor

/ Kaynak: İHA
Erdoğan, Bahçeli'ye dava açıyor

Politika Haberleri  / İHA

Bahçeli'yi kendisi hakkında ortaya attığı iddiaları ispata çağıran Erdoğan "İspatlayamazsan alçaksın, hainsin" dedi ve Bahçeli'ye dava açacağını duyurdu.

Başbakan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kendisi hakkında ortaya attığı iddiaları ispata çağırdı. "İspatlayamazsan alçaksın, hainsin" diyen Erdoğan, Bahçeli'ye dava açacağını da duyurdu.Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Devlet Bahçeli'nin siyasette çırak bile olamadığını ve hep iftiralarla konuştuğunu savunarak, "Bu sabah yaptığı konuşmada baştan aşağı tüm konuşmasında ağzından salyalar aktı" diye konuştu.Bahçeli'nin kendisi hakkındaki iddialarına değinen Erdoğan, "Kalkıp evladıma hazine arazilerinin tahsisinden bahsediyor. Terör örgütünün başıyla aynı sofraya oturup oturmamaktan bahsediyor. Ey Bahçeli, bunları ispat edemezsen alçaksın, hainsin" dedi.
Erdoğan, Bahçeli'ye dava açacağını da kaydetti.

"ADIM ADIM BUNA DOĞRU YAKLAŞIYORUZ"

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayını 1 Temmuz Salı günü açıklayacaklarını belirten Başbakan Erdoğan, yollara revan olacaklarını ve milletten yetki isteyeceklerini ifade etti.
Cumhurbaşkanını ilk kez milletin seçeceğini kaydeden Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığının artık bir protokol makamı olmayacağını, devlet ile millet arasındaki mesafenin kalkacağını söyledi. Erdoğan, "Devletle birlikte milleti de temsil edecek bir cumhurbaşkanını özlüyor, adım adım buna doğru yaklaşıyoruz. Adayımız kim olursa olsun AK Parti'nin yolunda ve gücünde hiçbir değişiklik olmayacak" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...